Ελλάδα

«Με έβαλαν 15 μέτρα κάτω από τη γη»

«Καθαρός» δηλώνει ο Γιάννης Μπουρούσης στο «ΦΩΣ» εκφράζοντας παράπονα για όσους τον κατηγόρησαν για ντόπινγκ, αλλά και για τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο θέμα. «Ποτέ δεν πήρα κάτι παράνομο. Αν τους πεθαμένους τούς βάζουν 3 μέτρα κάτω από τη γη, εμένα με έβαλαν 15», τόνισε. «Απωθημένο το πρωτάθλημα. Υπάρχει θέμα με τους διαιτητές, αλλά ευθύνες έχει και η ομάδα», πρόσθεσε.

«Καθαρός» δηλώνει ο Γιάννης Μπουρούσης στο «ΦΩΣ» εκφράζοντας παράπονα για όσους τον κατηγόρησαν για ντόπινγκ, αλλά και για τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση. «Ποτέ δεν πήρα κάτι παράνομο. Αν τους πεθαμένους τούς βάζουν τρία μέτρα κάτω από τη γη, εμένα με έβαλαν 15», τόνισε. «Απωθημένο το πρωτάθλημα. Υπάρχει θέμα με τους διαιτητές, αλλά μερίδιο ευθύνης έχει και η ομάδα», πρόσθεσε. «»Ποτέ δεν έμαθα γιατί τιμωρήθηκα μέσα στη σεζόν», δήλωσε. «Δεν θα πήγαινα στον ΠΑΟ, ίσως επιστρέψω στον ΟΣΦΠ», κατέληξε.

«Ποτέ δεν πήρα κάτι παράνομο»

«Είμαι πεντακάθαρος, όχι μόνο γιατί το έδειξαν οι εξετάσεις, αλλά γιατί έτσι είναι. Η δικαιοσύνη θα πράξει όπως πρέπει. Ποτέ δεν έχω πάρει κάτι παράνομο. Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής και, απλά, αυτά ήταν της Καβάλας. Θυμίζω ότι ο κ. Ψωμιάδης είναι πατέρας της κοπελιάς μου».

«Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί»

«Αν τους πεθαμένους τούς βάζουν τρία μέτρα κάτω από τη γη, εμένα με έβαλαν 15. Άλλαξε η ζωή μου μέσα σε λίγα 24ωρα, τόσο άδικα. Αυτά που έβγαλαν προς τα έξω κάποιοι για να με βλάψουν φαίνονται ύποπτα. Όμως εγώ έτσι μιλάω, αυτό είναι το στυλ μου και δεν έκανα κάτι κακό. Όταν όλα τελειώσουν, δεν θα αφήσω σε χλωρό κλαρί όσους με έβλαψαν. Όσους είπαν και έγραψαν πως ήμουν ντοπέ όλο το χρόνο. Το ορκίστηκα και στην οικογένειά μου, που γέμισε στενοχώρια όλες αυτές τις ημέρες».

«Έγινα ‘ρόμπα’ χωρίς να μου πουν γιατί;»

«Ποτέ δεν έμαθα, ποτέ δεν μου είπαν γιατί τιμωρήθηκα για ένα μήνα στα μισά της σεζόν. Αυτό με πόνεσε, με πλήγωσε και με πίκρανε απίστευτα. Να γίνεσαι δίχως λόγο ‘ρόμπα’ στον κόσμο της ομάδας... Γιατί; Βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι έπαιζα ντοπαρισμένος. Αυτό προσβάλλει και την πρώην ομάδα μου. Απορώ γιατί κανείς από τον Ολυμπιακό δεν αντέδρασε».

«Φταίνε οι διαιτητές, αλλά κι εμείς»

«Θα μου μείνει απωθημένο το πρωτάθλημα. Λέμε για τους διαιτητές και όντως υπάρχει θέμα, αλλά ένα κομμάτι ευθύνης ανήκει στην ομάδα. Φέτος πιστεύω πως χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία, όπως και το 2007 με το περίφημο non call. Φέτος όμως θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τις βολές στον τέταρτο τελικό, να παίρναμε το πλεονέκτημα έδρας και στον πέμπτο τελικά δεν θα χάναμε».

«Αυτά θα μου λείψουν»

«Θα μου λείψουν ο κόσμος και το Καραϊσκάκη. Αυτά τα δύο με στενοχωρούν. Είναι απίστευτη η αύρα του κόσμου του Ολυμπιακού όταν μπαίνεις και παίζεις. Επίσης, με ενοχλεί ότι δεν θα μπορώ να πηγαίνω να βλέπω τα ποδοσφαιρικά ματς στο Καραϊσκάκη. Πήγαινα στα περισσότερα».

«Λάθος μου για τους προέδρους, αλλά...»

«Δεν θα φύγουν οι πρόεδροι. Θα ήταν κρίμα, γιατί έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα κι έχουν μεγάλα όνειρα. Ήταν λάθος μου ο χαρακτηρισμός γι’ αυτούς στο διάλογό μου με τον κ. Ψωμιάδη. Πιστεύω ότι αυτό πλήρωσα κι όχι ότι ακούστηκε να μιλάω για βιταμίνες. Όμως τότε είχα τεράστια πίκρα για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν στην ομάδα. Όταν ο κ. Ίβκοβιτς με κάλεσε στο γραφείο του για να με τιμωρήσει μου είπε κι άλλα πολλά, που καλύτερα να μην τα πω ποτέ».

«Ποτέ στα πράσινα»

«Δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να πάω. Ίσως κάποτε επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

«Αν είμαι καλά...»

«Θέλω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, αρκεί το χέρι μου να είναι εντάξει. Από την πρώτη στιγμή ο κ. Βασιλακόπουλος ήταν δίπλα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x