Αγγλία

Εισβολή οπαδών στην Αγγλία! (video)

Aπό επεισόδια στιγματίστηκε η φιλική αναμέτρηση της Νιούκαστλ στο Ντάρλινγκτον κόντρα στην τοπική ομάδα, όταν 500 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν ένα γκολ(!) και συνεπλάκησαν για λίγα λεπτά με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου. Δείτε το «ντου» των οπαδών και ό,τι το… ακολούθησε!

Aπό επεισόδια στιγματίστηκε η φιλική αναμέτρηση της Νιούκαστλ στο Ντάρλινγκτον κόντρα στην τοπική ομάδα, όταν 500 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν ένα γκολ(!) και συνεπλάκησαν για λίγα λεπτά με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Όταν ο Σάμι Αμεόμπι στο 56ο λεπτό πέτυχε γκολ κανείς δεν θα φανταζόταν τι θα επακολουθήσει. Η ελλιπής αστυνόμευση του αγωνιστικού χώρου, μιας και ο αγώνας ήταν φιλικός και τα αγγλικά γήπεδα παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια… ήρεμα, επέτρεψαν σε ένα μεγάλο όγκο φιλάθλων (500 από τους συνολικά 6.000) να μπουν με το έτσι θέλω και να αρχίζουν να πανηγυρίζουν την ώρα του αγώνα!

Οι άνθρωποι ασφαλείας έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα και ένας από αυτούς γρονθοκοπήθηκε από οπαδό. Οι παίκτες της Ντάρλινγκτον αποχώρησαν από το γήπεδο για λίγα λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε το «κακό παιδί» των «καρακαξών» Τζόι Μπάρτον.

Δείτε τη στιγμή της εισβολής:





Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x