Europa League

Αλέγκρι: «Πληρώσαμε την έλλειψη εμπειρίας»

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών της Γιουβέντους, παρά τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στα ημιτελικά του Europa League, εξέφρασε ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε πως οι παίκτες της Γιουβέντους είναι πιο άπειροι σε σχέση με αυτούς της Σεβίλλης, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στη Serie Α και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρεί πως σε έναν ισορροπημένο αγώνα η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Πληρώσαμε την έλλειψη εμπειρίας. Δεν έχω τίποτα να προσάψω στην ομάδα, παίξαμε καλά. Τώρα στοχεύουμε να βελτιώσουμε την θέση μας στη Serie Α, εναντίον της Έμπολι θα δείξουμε την απογοήτευσή μας για αυτόν τον αποκλεισμό.

Όταν παίζεις αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες, όπου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, το σκοράρισμα είναι μια στιγμή που πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Είναι πάσες που η ομάδα πρέπει να κάνει, ειδικά οι παίκτες που έχουν λιγότερη διεθνή εμπειρία.

Πληρώσαμε το δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς το 2-1. Ήταν ένας ισορροπημένος αγώνας. Όταν φτάνεις στα ημιτελικά, πρέπει να ανταποκριθείς στη σπουδαιότητα του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x