Europa League

Μουρίνιο: «Θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν»

Στην προσπάθεια της Ρόμα να σημειώσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες επί των ημερών του στον πάγκο στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση των «τζιαλορόσι» στον τελικό του Europa League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως δεν ήρθε για να αφήσει αυτός εποχή στον πάγκο της Ρόμα, αλλά για να κάνει περήφανους τους οπαδούς των «τζιαλορόσι», εξήρε τα αποτελέσματα της δουλείιάς των παικτών του, μίλησε για τη Σεβίλλη και θεωρεί σημαντική επιτυχία για το ιταλικό ποδόσφαιρο πως τρεις ομάδες της γειτονικής χώρας βρίσκονται στους ισάριθμους φετινούς ευρωπαϊκούς τελικούς.

Αναλυτικά: «Η ανησυχία μου δεν είναι να αφήσω το σημάδι μου στα βιβλία ιστορίας της Ρόμα. Είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να επιτύχουν σημαντικά πράγματα. Είναι, επίσης, να βοηθήσω τους οπαδούς της Ρόμα, που μου έχουν δώσει τόσα πολλά από την πρώτη μέρα. Είναι μια απέραντη χαρά να φτάνω σε άλλον έναν τελικό.

Τα παιδιά δίνουν τα πάντα, αυτός ο αγώνας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, της εμπειρίας μας, της τακτικής φιλοσοφίας μας και της ικανότητάς μας μέσα στους αγώνες. Είναι μια απίστευτη ομάδα. Εάν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους οπαδούς της Ρόμα, είναι ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν κάτι ξεχωριστό τη Δευτέρα στην προπόνηση...

Τρεις φιναλίστ στους τελικούς είναι καλό για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Σεβίλλη και η Γιουβέντους είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά η ανησυχία μου δεν ήταν ποια από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά να φτάσουμε πρώτα εκεί. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς κόντρα στη Σεβίλλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x