F1

Τα παιδία παίζει στη Ferrari: Σάινθ και Λεκλέρ τραυματίστηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου!

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ferrari μετά τους τραυματισμούς των Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ σε φιλανθρωπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Μονακό.

Μεγάλη... λαχτάρα πήραν οι άνθρωποι της Ferrari λίγες μόνο η ημέρες πριν το Grand Prix του Μονακό, με τους τραυματισμούς των Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Πριγκιπάτο.

Οι δύο πιλότοι της Σκουντερία έδωσαν το «παρών» στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που οργάνωσε ο Πρίγκιπας του Μονακό στο «Stade Louis II», παρουσία διασήμων και μεγάλων προσωπικοτήτων της Formula 1, καθώς, εκτός των άλλων, συμμετείχαν και οι Φερνάντο Αλόνσο και Πιέρ Γκασλί.

Ένας αγώνας που πάντως δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τους δύο οδηγούς της Ferrari, αφού, ο Λεκλέρ από τη μία έπεσε άτσαλα με το πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, αποκτώντας ένα... ωραιότατο σημάδι, ενώ, ο Ισπανός πιλότος, αποχώρησε από το γήπεδο με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του πόδι.

Όπως είναι φυσικό, αμφότεροι δέχθηκαν έντονη κριτική από τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας, αφού το ερχόμενο σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένος ο 6ος αγώνας της σεζόν στην πίστα του Μονακό...


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x