Europa League

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι: Οι 3+3 ομάδες που θα είναι σίγουρα στο Europa League

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θα βρεθούν σίγουρα είτε στα προκριματικά, είτε στους ομίλους του επόμενου Europa League.

Όπως και το Champions League, έτσι και το Europa League αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά μορφή.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμα μέλλον – ξέρουμε ωστόσο τις πρώτες ομάδες που θα βρεθούν σίγουρα είτε στους ομίλους, είτε στα προκριματικά.

Τρεις ομάδες θα βρεθούν ό,τι και να γίνει στη φάση των ομίλων τη νέα σεζόν, με τις Τουλούζ, Μπράιτον και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ξέρουν ήδη πού θα τους βρει ο Σεπτέμβριος. Παράλληλα, η Ίντερ το έχει σίγουρα λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο εκτός απροόπτου θα βρεθεί στο Champions League.

Τρεις ομάδες ακόμα θα βρεθούν στα προκριματικά, με μία εξ αυτών να είναι ο Ολυμπιακός. Ενώ έχουν δυνατότητα υπό προϋποθέσεις να βρεθούν στα playoffs, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στον 3ο προκριματικό γύρο, όπως και η Σλάβια Πράγας. Θέση στα playoffs έχει κλεισμένη η ΛΑΣΚ Λιντς από την Αυστρία, ενώ Αϊντχόφεν και Αντβέρπ θα παίξουν μίνιμουμ εκεί – ευελπιστώντας ότι θα βρεθούν στο Champions League.

Οι σίγουρες των ομίλων:

Τουλούζ (Γαλλία)
Μπράιτον (Αγγλία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Οι σίγουρες των προκριματικών:

ΛΑΣΚ Λιντς (Αυστρία - playoffs)
Ολυμπιακός (Ελλάδα - 3ος προκρ. γύρος)
Σλάβια Πράγας (τσεχία - 3ος προκρ. γύρος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x