Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: Γκραν φινάλε σε σεζόν… παραμύθι για την ΑΕΚ - Τι ισχύει για Λουίζ, Ρουγκάνι, Ιτούρμπε

Την ονειρεμένη κατάληξη μιας χρονιάς που θα γραφτεί στην ιστορία της ΑΕΚ (λόγω και του τρόπου που κατακτήθηκε το νταμπλ) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Στις ιστορικές διαστάσεις που πήρε η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ (όχι μόνο επειδή πανηγύρισε νταμπλ μετά από 45 χρόνια, αλλά και λόγω του τρόπου που έφτασε στην κατάκτησή του) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι το ανεπανάληπτο κατόρθωμα της «Ένωσης» να κερδίσει τελικό με παίκτη λιγότερο για 85 λεπτά ήταν το… γκραν φινάλε στο παραμύθι που μοιάζει να ζει ολόκληρος ο οργανισμός φέτος.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι υπάρχουν ήδη οι βάσεις για τη νέα χρονιά, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση και εξήγησε τους δυο άξονες, στους οποίους θα επιδιωχθεί.

Εξάλλου, επιβεβαίωσε ότι είναι κλεισμένη η μεταγραφή του Πήλιου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για Ιτούρμπε και απάντησε τι ισχύει (και τι δεν ισχύει) στα σενάρια για Νταβίντ Λουίζ, Ρουγκάνι και… Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x