Stoiximan Super League

Κούρτιτς: «Είμαι περήφανος για ό,τι έκανα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που φεύγω δεν με κάνει χαρούμενο»

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του του στον ΠΑΟΚ έστειλε μέσω δηλώσεών που έκανε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα από την ΑΕΚ, τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος για όσα πέτυχε φορώντας τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά», ανέφερε ότι ο τρόπος που έρχεται το «διαζύγιο» δεν τον κάνει χαρούμενο, ενώ έκλεισε ευχαριστώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξή που του πρόσφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός:

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό».

«Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου. Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας»
.

Ο Κούρτιτς εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2021, μετρώντας έκτοτε 63 εμφανίσεις, 21 γκολ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x