Βόλεϊ

Ανανέωσε με Χέιντεν η Θέτις

Παραμένει αθλήτρια της Θέτιδας η Μαριένα Χέιντεν και για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ομάδα της Βούλας.

Κάτοικος Βούλας θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Μαριένα Χέιντεν. Η Θέτις ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 25χρονη Αμερικανίδα ακραία για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να διεκδικήσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΠ Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα ακραία Μαριένα Χέιντεν για την σεζόν 2023-2024.

Η Μαριένα αποτέλεσε την περσινή σεζόν μια αθλήτρια εκ των στυλοβατών της ομάδας μας και θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα ισχυρά όπλα που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής μας, Γιώργος Ρούσης.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιστρέφω για δεύτερη χρονιά και εύχομαι να συνεχίσουμε να "χτίζουμε" πάνω στην επιτυχία της προηγούμενης σεζόν.
Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω στη δουλειά και να έχω μια ακόμη υπέροχη σεζόν, σε ένα μέρος που με κάνει να το αισθάνομαι σπίτι μου».

Ευχόμαστε στη Μαριένα, πάνω από όλα υγεία, και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x