Stoiximan Super League

Μανού Γκαρθία: «Να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μανού Γκαρθία για την πορεία της αποθεραπείας του.

Για την πορεία της αποθεραπείας του, εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατό πιο γρήγορα μίλησε ο Μανού Γκαρθία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός άσος ανέφερε στο Yellow Radio ότι όλα πηγαίνουν καλά και ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος στην αρχή της σεζόν ενισχύοντας τον Άρη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μανού Γκαρθία:

Για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του:

«Ακολουθώ τη διαδικασία που πρέπει, βρίσκομαι στα μισά του δρόμου της αποθεραπείας και ήδη έχω αρχίσει να ανεβάζω ρυθμούς και εντάσεις. Το γόνατό μου συμπεριφέρεται καλά μέρα με τη μέρα.
Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της αποθεραπείας, την επόμενη εβδομάδα θα κάνω μια μικροεπέμβαση για τη σταθερότητα του γονάτου, είναι κάτι μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι κάτι καινούριο. Είμαι καλά και θέλω να επιστρέψω όσο πιο άμεσα».

Για το τι του έχουν πει οι γιατροί για τον χρόνο επιστροφής του:

«Πραγματικά ελπίζω με το που ξεκινήσει η σεζόν να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα.
Βρίσκομαι ήδη στον τέταρτο μήνα μετά την εγχείρηση, συνήθως αυτός ο τραυματισμός παίρνει έξι με εννέα μήνες για να επιστρέψεις και για να γίνει εντελώς καλά το πόδι.
Μέχρι στιγμής με τα δεδομένα που έχουμε, θα γυρίσω στο μικρότερο διάστημα από αυτό που συνήθως δίνεται, αλλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι, δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί το πόδι. Μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν βάση σχεδίου, θέλω μέσα στους επόμενους δύο μήνες να μπαίνω στο γήπεδο, να μπω σε διαδικασία προπόνησης με την ομάδα και να τη βοηθήσω».

Για τον Τόλη Τερζή:

«Του αξίζει αυτή η ευκαιρία, δουλεύει πάρα πολύ και είναι ένας άνθρωπος που και εμένα προσωπικά, με βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του.
Θέλω να πιστεύω πως όλοι στην ομάδα θα τον βοηθήσουμε, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, δούλευε ως βοηθός προπονητής και τώρα πήρε αυτή την ευκαιρία, την αξίζει».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί γρήγορα ξανά:

«Θα μου είναι πιο εύκολο, στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί προερχόμουν από ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα γνωρίζω και το πρωτάθλημα και τους συμπαίκτες αλλά και την ομάδα μου και θα μου είναι πολύ πιο εύκολο, εύχομαι και ελπίζω να είναι όλα καλά με τον τραυματισμό μου και θέλω να δείξω στον κόσμο τις δυνατότητές μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x