Χάντμπολ

Πήρε Κοκολοδημητράκη η ΑΕΚ!

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Νίκος Κοκολοδημητράκης. Ο έμπειρος πίβοτ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κύδωνα Χανίων, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την «Ένωση». Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 30χρονος διεθνής δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος με την επιλογή που έκανε, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση τη συμμετοχή του στο Champions League.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Νίκος Κοκολοδημητράκης. Ο έμπειρος πίβοτ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κύδωνα Χανίων, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την «Ένωση».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 30χρονος διεθνής δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος με την επιλογή που έκανε, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση τη συμμετοχή του στο Champions League.

Για μεγάλες απαιτήσεις φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, έκανε λόγο ο έμπειρος πίβοτ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώσαμε την μεταγραφή αυτή με τον κ. Βασίλη Τόγελο. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή με έχει κερδίσει με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Κύδωνα για την παραχώρηση του. Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω πολλά παιδιά. Το να έρχεσαι σε μια Πρωταθλήτρια, σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν έχω ζήσει καταστάσεις και στον Κύδωνα.

Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι μεγαλύτερες, να πάρουμε το νταμπλ που δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για μένα. Έρχομαι για την παρέα γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω. Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι στόχος είναι πάλι Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη μου και κάποιες άλλες μεταγραφές θα γίνει αυτός ο στόχος πιο εφικτός. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x