Stoiximan Super League

«Πόρτα» ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια!

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, που κατατέθηκε από πλευράς Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κάθε άλλο παρά φιλολογικό αποδείχθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Premier League για τον Πορτογάλο άσο. Εκείνο που φημολογούταν και γραφόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες στο Νησί, έγινε πραγματικότητα την Τρίτη.

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, που κατατέθηκε από πλευράς Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Κάθε άλλο παρά φιλολογικό αποδείχθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Premier League για τον Πορτογάλο άσο. Εκείνο που φημολογούταν και γραφόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες στο Νησί, έγινε πραγματικότητα την Τρίτη.

Οι «ρόβερς» εξέφρασαν με κάθε επισημότητα την επιθυμία τους να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Η πρόταση όμως που κατέθεσαν δεν ικανοποίησε τον «Δικέφαλο» με συνέπεια να απορριφθεί. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ανάγκη από ρευστό, αλλά θα ‘ταν «έγκλημα» να δεχθούν να ξεπουλήσουν το καλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο για δύο εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x