Επικαιρότητα

Κρίσιμη συνάντηση με Ραγκούση

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Γιάννη Ραγκούση έχουν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, που απεργούν για τρίτο 24ωρο, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος. Αποκλεισμένο και πάλι το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Γιάννη Ραγκούση έχουν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, που απεργούν για τρίτο 24ωρο, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος. Αποκλεισμένο και πάλι το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ένα 24ωρο πριν από την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει σήμερα διμερείς επαφές στις Βρυξέλλες, την ώρα που συνεχίζονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις έστω και στο «παρά πέντε».

Τηλεδιάσκεψη έχουν προγραμματίσει για σήμερα αξιωματούχοι και τραπεζίτες της Ευρωζώνης. Και συνάντηση Μέρκελ –Σαρκοζί το απόγευμα στο Βερολίνο. Πιέσεις Ομπάμα στην Γερμανίδα Καγκελάριο για την άμεση επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους.

Αποφάσεις «εδώ και τώρα» ζήτησε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Παρούσα στην αυριανή σύνοδο και η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Το χειρότερο σενάριο θα είναι να μην υπάρξει λύση, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, που την Κυριακή μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον.

24ωρη απεργία σήμερα γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις συγχωνεύσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Απεργιακή συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Υγείας.

Να μην ανοίξουν τα Πανεπιστήμια τον Σεπτέμβριο απειλούν οι πανεπιστημιακοί αντιδρώντας στον νόμο – πλαίσιο που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, το οποίο έχει διχάσει την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Κατά 30% αυξήθηκαν μέσα σε έναν χρόνο οι απλήρωτοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Στο τέλος Ιουνίου τα χρέη προς την ΔΕΗ έφθασαν τα 420 εκατ. ευρώ. (!)

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει χθες στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων. Πολύ υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών.

Μέσα στην πολιτική κρίση που προκάλεσε το μακελειό στην ναυτική βάση της Λεμεσού εκδηλώσεις μνήμης σήμερα στην Κύπρο για την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής το 1974.

Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Bon Jovi, στην πολυαναμενόμενη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.
Χρηματιστήριο!. Στο συν 0,16% στις 11:25πμ. Στις 1.189 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Καυτός σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 26 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x