Stoiximan Super League

Η ώρα των απολογιών

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθεί ο Αχιλλέας Μπέος για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Εκτός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, απολογούνται ακόμη ο Γιάννης Παπακώστας και (δια των αντιπροσώπων του) ο Μάκης Ψωμιάδης -αλλά και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθεί ο Αχιλλέας Μπέος για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Εκτός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, απολογούνται ακόμη ο Γιάννης Παπακώστας και (δια των αντιπροσώπων του) ο Μάκης Ψωμιάδης -αλλά και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί από τις φυλακές Ναυπλίου, συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, ενώ κατά την άφιξή του υπήρξε μικροεπεισόδιο με πρωταγωνιστή ένα άτομο που δεν επέτρεψε τη λήψη φωτογραφιών, απειλώντας μάλιστα, πως θα έσπαγε την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.

Η απολογία του Αχιλλέα Μπέου ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα, ενώ η αντίστοιχη του Μάκη Ψωμιάδη θα γίνει μέσω των νομικών του εκπροσώπων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x