Stoiximan Super League

«Τσακάλι» ο Κάρλος!

Τον χαρακτηρισμό που… σχεδόν αυτόματα φέρνει στο μυαλό τ’ όνομά του δικαιολόγησε (και) την Πέμπτη ο Χοσέ Κάρλος! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επανέλαβε τις εξαιρετικές ενέργειες που έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα στο Τόπλιτσε και έκλεψε την παράσταση στο μίνι τουρνουά που πραγματοποίησε το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τον χαρακτηρισμό που… σχεδόν αυτόματα φέρνει στο μυαλό τ’ όνομά του δικαιολόγησε (και) την Πέμπτη ο Χοσέ Κάρλος!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επανέλαβε τις εξαιρετικές ενέργειες που έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα στο Τόπλιτσε και έκλεψε την παράσταση στο μίνι τουρνουά που πραγματοποίησε το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Δείχνοντας ξανά… απρόβλεπτος στο «ένας εναντίον ενός», αποδεικνύοντας ότι «βλέπει γήπεδο» (με 3-4 εξαιρετικές αλλαγές παιχνιδιού) και μοιράζοντας και δύο ασίστ, ο Ισπανός απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του προπονητή, αλλά και των συμπαικτών του.

Δεν μπόρεσε, ωστόσο (στο μίνι τουρνουά) να δώσει και τον… τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα του (Εγγλέζου, Δέλλας, Γεωργέας, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Νικόλτσης), καθώς εκείνος -έπειτα από μάχη και με τους «πράσινους» (Λαγός, Χέλγκασον, Κοντοές, Κάλα, Μάκος, Μπερνς, Κατσέτης, Μπέλεκ), κατέληξε στην ομάδα των «πορτοκαλί» (Καράμπελας, Μανωλάς, Τσουκαλάς, Αγκιριμπά, Καφές, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος).

Στη… διοργάνωση, πάντως (πέραν του Κάρλος) κατάφεραν να ξεχωρίσουν και οι Μάκος και Λεονάρντο -ο πρώτος για το εκπληκτικό σουτ που κάρφωσε στο «παραθυράκι» και ο δεύτερος για τα δύο γκολ που σημείωσε, με άψογα τελειώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x