F1

Με φόρα ο Αλόνσο!

Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Νίρμπουργκρινγκ πέφτουν όλα τα βλέμματα, αφού εκεί φιλοξενείται ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Με αρκετή συννεφιά πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές, με τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι ταχύτερος όλων.

Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Νίρμπουργκρινγκ πέφτουν όλα τα βλέμματα, αφού εκεί φιλοξενείται ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.

Με αρκετή συννεφιά πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές, με τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι ταχύτερος όλων.

Ο καιρός πάντα παίζει το δικό του, σημαντικό ρόλο, στο γερμανικό γκραν πρι, ωστόσο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών οι πιλότοι βγήκαν σε στεγνή πίστα, «φορώντας» τη μεσαία γόμα ελαστικών της Pirelli.

Ο Φερνάντο Αλόνσο το είπε και το έκανε! Πριν την έναρξη της σεζόν είχε απειλήσει πως ο ρυθμός τους στο Σίλβερστοουν ήταν πραγματικός, κάτι που έδειξε και στο Νίρμπουργκρινγκ.

Πίσω από τον Ισπανό πιλότο πλασαρίστηκε το δίδυμο της Red Bull, με τον Γουέμπερ να είναι ταχύτερος.

Παρά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Φελίπε Μάσα, κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο από την τέταρτη θέση, αφήνοντας πίσω του, τους πιλότους της McLaren.

«Μάχη» έδινε ο Σουμάχερ να κρατηθεί εντός πίστας, αφού είχε δύο εξόδους. Απογοητευτική για ακόμη μία φορά ήταν η απόδοση της Renault με τους Πετρόφ και Χάιντφελντ να πλασάρονται στην 11η και 15η θέση, αντίστοιχα.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x