Super League 2

Κοντογουλίδης ο τέταρτος!

Στην τέταρτη μεταγραφή του για τη καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε ο Πανθρακικός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Τρικάλων και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με τους Ακρίτες. Οι προηγούμενες τρείς μεταγραφές του Πανθρακικού είναι ο Γιώργος Μοσχάκης, ο Χρήστος Μίνγκα και ο Λουίς Μιγκέλ Άλβες, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ της ομάδας που έχει σαν στόχο την άνοδο της εκ νέου στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Στην τέταρτη μεταγραφή του για τη καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε ο Πανθρακικός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Τρικάλων και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με τους Ακρίτες.

Οι προηγούμενες τρείς μεταγραφές του Πανθρακικού είναι ο Γιώργος Μοσχάκης, ο Χρήστος Μίνγκα και ο Λουίς Μιγκέλ Άλβες, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ της ομάδας που έχει σαν στόχο την άνοδο της εκ νέου στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Πανθρακικού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους».

Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x