Stoiximan Super League

«Κόπηκε» ο Ρόμενταλ

Εκτός της λίστας με τους 27 παίκτες του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν το Σάββατο στο Έρμελο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, άφησε τον Ντένις Ρόμενταλ ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Δανός ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα. «Κόπηκαν» επίσης Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος.

Εκτός της λίστας με τους 27 παίκτες του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν το Σάββατο στο Έρμελο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, άφησε τον Ντένις Ρόμενταλ ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Δανός ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα. «Κόπηκαν» επίσης Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος.

Το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής δεν επεφύλαξε ευχάριστα νέα για τον Ντένις Ρόμενταλ, καθώς ανήμερα των γενεθλίων του ο Δανός… έλαβε το οριστικό μήνυμα ότι βρίσκεται εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός συνομίλησε με τον παίκτη και του έκανε σαφές ότι δεν τον υπολογίζει ενημερώνοντάς τον ότι δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο για το Έρμελο όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και θα διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια.

Εκτός έμειναν επίσης, όπως αναμενόταν, οι Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος ενώ ο Φραν Γέστε , που έκανε και την πρώτη του προπόνηση, θα είναι κανονικά στην αποστολή. Αναλυτικά οι 27 «εκλεκτοί» του Βαλβέρδε είναι οι:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x