Stoiximan Super League

Διπλό χτύπημα!

Έτοιμος να «χτυπήσει» με την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών είναι ο Παναθηναϊκός! Τα βρίσκουν με Σετούμπαλ για Ζεκά, ενώ στο μυαλό και του Κάστρο -που είναι εκτός πλάνων στην Πόρτο- ωριμάζει η ιδέα πως του πάνε τα… πράσινα. Σκέψεις και για κεντρικό αμυντικό με τα ονόματα των Μόρα και Ντουγκλάο να βρίσκονται στο προσκήνιο σε περίπτωση αποχώρησης του Μπουμσόνγκ.

Έτοιμος να «χτυπήσει» με την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών είναι ο Παναθηναϊκός!

Τα βρίσκουν με Σετούμπαλ για Ζεκά, ενώ στο μυαλό και του Κάστρο -που είναι εκτός πλάνων στην Πόρτο- ωριμάζει η ιδέα πως του πάνε τα… πράσινα.

Σκέψεις και για κεντρικό αμυντικό με τα ονόματα των Μόρα και Ντουγκλάο να βρίσκονται στο προσκήνιο σε περίπτωση αποχώρησης του Μπουμσόνγκ.

Τα σημάδια δείχνουν… Ζεκά

Ολοένα και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποτελέσει ο Ζεκά την τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Η Σετούμπαλ αξιώνει 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία πως το ποσό αυτό μπορεί να πέσει κι άλλο. Στην Παιανία θεωρούν πως με 350.000 οι Πορτογάλοι λένε το «ναι», ενώ το ίδιο θα κάνει και ο παίκτης με 250.000 ευρώ ετήσιες απολαβές.

Το καλό με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πλέον αισιόδοξοι που τον θέλουν ακόμη και την Τρίτη στην Αθήνα και ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στην ομάδα.

Και Κάστρο έχω!

Δεν φαίνεται να μπορεί ο Αντρέ Κάστρο να εξαργυρώσει την καλή περσινή σεζόν με μια θέση στο ρόστερ της Πόρτο. Ο 23χρονος χαφ ειδοποιήθηκε μάλιστα από τους «δράκους» να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα το. Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2014 και οι Πορτογάλοι δεν δείχνουν να θέλουν να μπουν σε σενάρια δανεισμού, αλλά πώλησής του. Ελπίδες για τους «πράσινους» υπάρχουν εφόσον δεν προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση και παράλληλα ο Φερέιρα χρησιμοποιήσει τα… κονέ του στη χώρα της Ιβηρικής και πείσει τόσο την Πόρτο, όσο και τον Κάστρο πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη επιλογή.

Κάτι τρέχει με το στόπερ

Κι ενώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ –από την παραμονή ή όχι του οποίου πιθανών να εξαρτώνται μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις- επιμένει πως δεν έχει κάποια προσφορά για να αποχωρήσει από την Παιανία, πολλά ακούγονται για επαφές του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μόρα. Στο «τριφύλλι» φαίνεται να καλοβλέπουν την περίπτωσή του, εάν αποχωρήσει τελικά ο Γάλλος στόπερ. Σενάρια υπήρξαν και για τον Ντουγκλάο της Καβάλας, ο οποίος… αναζητείται, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x