Stoiximan Super League

Ψάχνει και ψάχνεται στο κέντρο

Επιτακτική ανάγκη θεωρεί ο Μανόλο Χιμένεθ την απόκτηση ενός μέσου, αφού έχει εστιάσει στον άξονα τα μεγαλύτερα προβλήματα της ΑΕΚ, μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Ο Ισπανός αντιλαμβάνεται την οικονομική πραγματικότητα που περιβάλει την «Ένωση» αλλά και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος του Ντιόπ, αλλά θεωρεί πως επιβάλλεται ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ.

Επιτακτική ανάγκη θεωρεί ο Μανόλο Χιμένεθ την απόκτηση ενός μέσου, αφού έχει εστιάσει στον άξονα τα μεγαλύτερα προβλήματα της ΑΕΚ, μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Ο Ισπανός αντιλαμβάνεται την οικονομική πραγματικότητα που περιβάλει την «Ένωση», αλλά και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος του Ντιόπ, αλλά θεωρεί πως επιβάλλεται ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ.

Η λειψανδρία στο χώρο του κέντρου άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που έχουν οδηγήσει τον Ισπανό να ψάχνεται και σε ότι αφορά τα συστήματα, εγκαταλείποντας (για την ώρα;) τον ρόμβο που είχαμε δει στα περσινά ματς.

Με την περίπτωση Ντιόπ να προκαλεί μόνο αβεβαιότητα και το ταμείο να είναι… μείον, ως ρεαλιστική λύση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι μόνο η παραχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γκενκ.

Εάν αυτή πραγματοποιηθεί, τότε θα είναι στο χέρι του Χιμένεθ να δει αν θα αποκτήσει «εξάρι» ή «οχτάρι». Σε περίπτωση πάντως, που ο Σενεγαλέζος χαφ υποχρεωθεί να αφήσει την ομάδα, είναι υποχρεωτική η αντικατάστασή του από παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x