Αγγλία

Όλα για τον Αντεμπαγιόρ

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Χάρι Ρέντναπ βρίσκεται ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με την Τότεναμ να έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για το δανεισμό του.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Χάρι Ρέντναπ βρίσκεται ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με την Τότεναμ να έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για το δανεισμό του.

Ο Τογκολέζος φορ δήλωνε ότι μοναδική του επιθυμία είναι να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όσο δεν βλέπει φως στον ορίζοντα από τον Ζοσέ Μουρίνιο έχει αρχίσει και το ξανασκέφτεται. Σε αυτό βοήθησε και η πίεση από πλευράς «πολιτών» με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον στέλνει να προπονείται με την ομάδα νέων μέχρι να πάρει μεταγραφή.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε βρεθεί και πέρυσι στο στόχαστρο των «σπιρουνιών» όμως η απάντηση στην πρόταση της Τότεναμ ήταν αρνητική, αφού η Σίτι την έβλεπε ως το αντίπαλο δέος για την τέταρτη θέση. Τελικά η τέταρτη θέση έγινε τρίτη, ήρθε και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η συμφωνία μαμούθ για την αλλαγή του ονόματος του «Σίτι οφ Μάντσεστερ» που μετέτρεψαν τη Σίτι σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της επόμενης σεζόν.

Η Τότεναμ δεν λογίζεται πια ως άμεσος αντίπαλος και μάλιστα ο Μαντσίνι σπρώχνει με όλη του τη δύναμη τον παίκτη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Με ποιον τρόπο; Πληρώνοντας το 50% των μισθών του ώστε ο Αντεμπαγιόρ να αγωνιστεί δανεικός στην Τότεναμ, μιας και ο Ντάνιελ Λίβι δεν έδειχνε θετικός να πληρώσει μόνος του ένα συμβόλαιο 170.000 λιρών την εβδομάδα.

Η μεταγραφή βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο και αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από κάποιον άλλο μεγάλο σύλλογο άμεσα, ο πρώην φορ της Άρσεναλ θα αποτελέσει την κορυφή της επίθεσης του Ρέντναπ μπροστά από τους Μπέιλ, Μόντριτς, Φαν ντερ Φαρτ και Λένον.

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x