Stoiximan Super League

Λεμονής: «Είναι προφανές… Χρειαζόμαστε παίκτες»!

Τα έχει… (ξανα)πει ο Τάκης Λεμονής, τα επανέλαβε και τώρα, με αφορμή τη βαριά ήττα από την Άουγκσμπουργκ! Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 5-0 από τη νεοφώτιστη (και σαφώς πιο έτοιμη) ομάδα της Μπουντεσλίγκα στην Impuls Arena, με τον 51χρονο κόουτς να δηλώνει μετά τη λήξη του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας των «κυανέρυθρων»: «…ο αριθμός των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες»!

Τα έχει… (ξανα)πει ο Τάκης Λεμονής, τα επανέλαβε και τώρα, με αφορμή τη βαριά ήττα από την Άουγκσμπουργκ!

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 5-0 από τη νεοφώτιστη (και σαφώς πιο έτοιμη, αφού το Σάββατο ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της) ομάδα της Μπουντεσλίγκα στην Impuls Arena, με τον 51χρονο κόουτς να δηλώνει μετά τη λήξη του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας των «κυανέρυθρων»: «…ο αριθμός των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες»!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, πάντως, είχε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, η κούραση, όμως, από τις συνεχείς και σκληρές προπονήσεις (τους έχει βγάλει το… λάδι ο Λεμονής) εμφανίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο, όπου και η γερμανική ομάδα πέτυχε όλα τα γκολ της!

Τα γκολ της Άουγκσμπουργκ σημείωσαν οι: Λάνγκαμπ (51'), Μέλντερς (63'), Βέρνερ (65', 83', 88').

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε, επίσης: «Για 45 λεπτά, στο επίπεδο προετοιμασίας που είμαστε, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Η κούραση από τις σκληρές προπονήσεις είναι εμφανής και θα πρέπει να αναλογιστούμε πως αυτή την περίοδο οι βασικοί παίκτες θα έπρεπε κανονικά να αγωνίζονται για 45' έως 60 λεπτά. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκινάει το Σάββατο τις επίσημες υποχρεώσεις της, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, ενώ για το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα είναι πολλά τα πέντε γκολ».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άουγκσμπουργκ: Γιέντζκ, Βερχάεγκ (80' Χοσογκάι), Ντε Ροκ, Μπάιερ (80' Τουρκ), Λάνγκαμπ, Ντε Γιόνκ (62' Βέρνερ), Κάλσεν-Μπράκερ, Μπρίνγκμαν (46' Μέλντερς), Ντάβιντς (80' Σινκάλα), Γκόγκια (62' Μπελινχάουσεν), Χάιν (46' Εντζιένγκ).

Πανιώνιος: Ανέστης, Γιόνσον, Σιόβας (77' Κούρος), Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Αναστασόπουλος (46' Ιλιτς), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (70' Κούρντι), Γουνδουλάκης, Οκόγιε (46' Σταματής).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάχο, Παναγόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Και οι δύο έμειναν στο ξενοδοχείο, όπου και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι, αυτό με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27 Ιουλίου. Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

- Ο Δημήτρης Πετκάκης επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου τη Δευτέρα να υποβληθεί σε εξετάσεις στον Λευκό Σταυρό. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Αντίθετα, ο Γιάννης Σιδεράκης έφτασε στο Μόναχο και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας. Από την Κυριακή θα ενταχθεί και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Τέλος οι Κούκετς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Κοντοχρήστος, Εστογιανόφ, Ριέρα, συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεών τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x