Stoiximan Super League

Προσέχει για να έχει...

Με όλους τους ποδοσφαιριστές -πλην του Μπάλας Μέγερι που ακολούθησε ατομικό-να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έρμελο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Γέστε, Φέισα και Μιραλάς να «βγάζουν» ολόκληρη την προπόνηση αλλά τους δύο πρώτους δεν θα τους έχει στην διάθεση του για το φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Εκτός προληπτικά και οι Φουστέρ και Γκαλίτσιος. Διευκρίνιση Βαλβέρδε για μεταγραφές.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές -πλην του Μπάλας Μέγερι που ακολούθησε ατομικό-να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έρμελο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Γέστε, Φέισα και Μιραλάς να «βγάζουν» ολόκληρη την προπόνηση αλλά τους δύο πρώτους δεν θα τους έχει στην διάθεση του για το φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Εκτός προληπτικά και οι Φουστέρ και Γκαλίτσιος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε «έτρεξε» τους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός πως «πάτησαν» Ολλανδία πριν μερικές ώρες. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα και για αυτό αρχικά έκαναν ασκήσεις τακτικής με την μπάλα ενώ ακολούθησε δίτερμα.

Στην τελευταία φάση του διπλού ο Παπάζογλου χτύπησε τον Φουστέρ σε μια διεκδίκηση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ισπανός από την προπόνηση, χωρίς όμως να έχει κάτι σοβαρό. Για την αυριανή φιλική αναμέτρηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στην διάθεση του τους ανέτοιμους Γέστε και Φέισα αλλά και τους Φουστέρ και Γκαλίτσιο που κρίθηκε πως δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν.

Διευκρίνιση Βαλβέρδε για μεταγραφές

Σε διευκρίνιση παρέμβαση, προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων, οδηγήθηκε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κρίνοντας πως οι δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού το πρωί του Σαββάτου (23/7) για το Έρμελο παρερμηνεύτηκαν, ο Βάσκος τεχνικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους πως η μόνη περίπτωση να γίνουν επιπλέον μεταγραφές είναι να διαπιστωθεί ανάγκη σ’ αυτό το στάδιο προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x