Copa America

Περού-Βενεζουέλα 4-1 (Τελικό)

Έχοντας βιώσει την πίκρα του αποκλεισμού των ημιτελικών, Περού και Βενεζουέλα αφού είχαν μερικές μέρες να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ρίχτηκαν στη μάχη για την τρίτη θέση του Κόπα Αμέρικα. Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν προηγήθηκε με γκολ του Τσιρόκε στο 41’, με τον Γκερέρο να κάνει το χατ-τρικ (64', 90', 90+2') και τον Αράνχο, απλά να μειώνει -προσωρινά- στο 77'. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Έχοντας βιώσει την πίκρα του αποκλεισμού των ημιτελικών, Περού και Βενεζουέλα αφού είχαν μερικές μέρες να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ρίχτηκαν στη μάχη για την τρίτη θέση του Κόπα Αμέρικα.

Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν προηγήθηκε με γκολ του Τσιρόκε στο 41’, με τον Γκερέρο να κάνει το χατ-τρικ (64', 90', 90+2') και τον Αράνχο, απλά να μειώνει -προσωρινά- στο 77'.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.




90+3' Λήξη της αναμέτρησης

90+2’ ΓΚΟΛ για το Περού! Σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο, όπως στο τρίτο γκολ, ο Γκερέρο έκανε το 4-1.

90’ ΓΚΟΛ για το Περού. Ο Γκερέρο βγήκε τετ α τετ με τον Βέγκα και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1.

86' Κίτρινη κάρτα στον Μαλδονάδο της Βενεζουέλας.

84' Κίτρινη κάρτα στον Σιτσέρο της Βενεζουέλας.

82’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βενεζουέλα. Ο Μαλδονάδο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Φερνάντες απέκρουσε ασταθώς, αλλά ο Σιτσέρο στο "ριμπάουντ" απέτυχε να σκοράρει σε σχεδόν κενή εστία.

79’ Αλλαγή για το Περού. Ο Αντβίκουλα στη θέση του Κρουσάδο.

71’ ΓΚΟΛ για τη Βενεζουέλα! Ο Αράνχο μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Περού και δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Φερνάντες μείωσε για την ομάδα του.

64’ Ο Γκερέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, την ώρα που αδράνησε η άμυνα της Βενεζουέλας και με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

62’ Αλλαγή για τη Βενεζουέλα. Ο Ροντόν στη θέση του Φεδόρ.

60' Αλλαγή για το Περού. Ο Γκεβάρα στη θέση του Λομπατόν.

58’ Κόκκινη κάρτα στον Ρινκόν της Βενεζουέλας!

52’ Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τη Βενεζουέλα. Ο Ορόσκο έκανε ένα συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Φερνάντες να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

50' Κίτρινη κάρτα στον Ρέι της Βενεζουέλας.

46' Αλλαγή για τη Βενεζουέλα. Ο Λουσένα πήρε τη θέση του Σεΐχας.

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

41' ΓΚΟΛ για το Περού! Σε μία ξαφνική αντεπίθεση, ο Γκερέρο ανοίχτηκε προς τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα στον Τσιρόκε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία της Βενεζουέλας και να ανοίξει το σκορ.

38’ Κίτρινη κάρτα στον Κρουσάδο του Περού.

34’ Ο Μίκου γύρισε ωραία το σώμα του στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Φερνάντες να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

27’ Ο Τσιρόκε ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Γκερέρο βγήκε τετ α τετ με τον Βέγκα, αλλά ο Περουβιανός ήταν σε πολύ πλάγια θέση, με αποτέλεσμα το πλασέ που επιχείρησε, να το διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βενεζουέλας.

25’ Η πρώτη ευκαιρία ύστερα από αρκετή ώρα στο ματς ήταν και πάλι για τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, το σουτ που έκανε ο Ορόσκο έξω από τη μεγάλη περιοχή, κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.

16’ Μετά από την καλή ευκαιρία με τον Μαλδονάδο δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, για καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες επιδίδονται σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

4’ Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκει στη Βενεζουέλα. Ο Μαλδονάδο πέρασε τον αμυντικό του Περού, σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης





Περού (Μαρκαριάν): Φερνάντες, Ρεβορέδο, Ροδρίγεζ, Κόρσο, Ράμος, Γιοτούν, Μπαλμπίν, Κρουσάδο (78’ Αντβίκουλα), Λομπατόν (80’ Γκεβάρα), Τσιρόκε, Γκερέρο.

Στον πάγκο: Λίμπμαν, Μπουτρόν, Ακασιέτε, Βίλτσες, Μπαλόν, Γκεβάρα, Ρουιντίας, Αντβίκουλα, Καρμόνα, Καρίγιο, Γκονσάλες.

Βενεζουέλα (Φαρίας): Βέγκα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Ρέι, Τσιτσέρο, Ρινκόν, Ορόσκο, Σεΐχας (46' Λουσένα), Γκονσάλες (67’ Αράνχο), Μίκου (61’ Ροντόν), Μαλδονάδο.

Στον πάγκο: Εράντες, Μοράλες, Γρανάδος, Ντι Τζιόρτζι, Λουσένα, Μορένο, Αρισμέντι, Αράνχο, Μέσα, Περόσο, Γκονσάλες, Ροντόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x