Stoiximan Super League

Ζούλτε Βάρεγκεμ-Ολυμπιακός 1-1 (Τελικό)

Μόλις και μετά βίας έπιασε τη βάση ο Ολυμπιακός στο πρώτο «τεστ» του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη Ζούλτε, σε φιλικό που έγινε στο Βάρεγκεμ. Πρόβλημα στην ανάπτυξη και έλλειψη φαντασίας στην επίθεση στο α’ ημίχρονο όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από χτύπημα φάουλ του Μαρέβαλ. Βελτιωμένοι στο β’ (όχι πάντως θεαματικά) ισοφαρίζοντας με τον Τζεμπούρ.

Μόλις και μετά βίας έπιασε τη βάση ο Ολυμπιακός στο πρώτο «τεστ» του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη Ζούλτε, σε φιλικό που έγινε στο Βάρεγκεμ. Πρόβλημα στην ανάπτυξη και έλλειψη φαντασίας στην επίθεση στο α’ ημίχρονο όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από χτύπημα φάουλ του Μαρέβαλ. Βελτιωμένοι στο β’ (όχι πάντως θεαματικά) ισοφαρίζοντας με τον Τζεμπούρ.



90+2' Τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι.

85' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-1! Σκόρερ ο Τζεμπούρ. Σουτ του Γκρμπιτς, προβολή του Αλγερινού και η μπάλα στα δίχτυα.

82’ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Προσπάθεια του Κάταϊ από δεξιά, σουτ του Σέρβου από πλάγια θέση, διώχνει με υπερένταση ο Μπουσού.

Ο Βαλβέρδε θ’ αναγνωρίσει την όρεξη και την διάθεση και των ποδοσφαιριστών του, αλλά με μόλις μιάμιση φάση κοντά ένα ολόκληρο ματς, θα έχει αρκετά να τους πει στα αποδυτήρια…

60’ Δύο επικίνδυνες επισκέψεις των Βέλγων μέσα σε ένα λεπτό! Πρώτα με δυνατό χτύπημα φάουλ του Μαρέβαλ και ακολούθως με δυνατό διαγώνιο σουτ του Νέσενς.

Βελτιωμένη η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

53’ Ευκαιρία για την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ωραίο συρτό σουτ του Ματόν, πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Κοστάνσο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Γκρμπιτς, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κάταϊ, Μαρκάνο, Ουρτάδο, Τζεμπούρ

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό.

45' Λήξη ημιχρόνου. Στα… σκουπίδια το πρώτο 45λεπτο για τον Ολυμπιακό που εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα στην ανάπτυξη και παρουσιάστηκε χωρίς καθόλου φαντασία στην επίθεση -και ποιος δεν θα σκέφτηκε «ένας Ιμπαγάσα χρειάζεται». Δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό οι «ερυθρόλευκοι», με τον Βαλβέρδε να περιμένει να δει καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος.

34’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Βέλγους! Λάθος του Μέλμπεργκ, φάτσα με το τέρμα ο Τραϊκόφσκι, πάει να σκάψει τον Δασκαλάκη, αυτός βρίσκει ίσα-ίσα την μπάλα και εκείνη περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

25' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ, 1-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρέβαλ.

19’ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Φετφατζίδης εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ, δεν συγκρατεί την μπάλα ο Μποσού, ο οποίος τελικά διώχνει πάνω στην γραμμή προ του επερχόμενου Πάντελιτς.

Πιο σίγουρες κινήσεις από τους Βέλγους, που βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Έλλειψη ρυθμού από πλευράς «ερυθρολεύκων» που ψάχνουν τα πατήματά τους.

«Πίεση ψηλά και κοντά οι γραμμές», η πρώτη παρατήρηση Βαλβέρδε.

7' Αν και φιλικό ο διαιτητής δεν χαρίστηκε στον Αβραάμ σε χέρι που έκανε και τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα.

Ένα χτύπημα στο κεφάλι θα αναγκάσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίξει με δεμένο το κεφάλι για όσο μείνει στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον Δασκαλάκη «κατεβαίνει» ο Ολυμπιακός. Στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Βαλεριάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη. Στα χαφ τους Μοντέστο και Σουμπίνιο, στα αριστερά τον Φετφατζίδη, δεξιά τον Χαβίτο με τον Μιραλάς να κινείται πίσω από τον Πάντελιτς που είναι και ο μοναδικός προωθημένος.

1' Στη σέντρα ο Ολυμπιακός. Το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του Τοροσίδη.

* Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από την διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία.



Ζούλτε Βάρεγκεμ: Μποσού, Κολπέρ, Ντε Φάου, Μαρέβαλ, Χαμαλάινεν, Τραϊκόφσκι, Μιλούνοβιτς, Ματόν, Νέσενς, Ντασελέ, Ντελαπλάς

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Χαβίτο, Πάντελιτς, Μιραλάς

Στον πάγκο: Κοστάνσο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Ριέρα, Γκρίμπιτς, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κάταϊ, Μαρκάνο, Ουρτάδο

* Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν χτες στο Έρμελο, πραγματοποιώντας και την πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. Κάποιες μικροενοχλήσεις ήταν ο λόγος που ο Φουστέρ έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βάσκος άφησε έξω και τους Γέστε, Φέισα, Γκαλίτσιο και Μέγιερι. Το παιχνίδι θα γίνει στο Βέλγιο, παρουσία αρκετών ομογενών φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του «Regenboogstadion».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x