Stoiximan Super League

Προτάθηκε ο Μποκανί

Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίθεση προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες, στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντιεμερσί Μποκανί προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» και φυσικά δεν περνά απαρατήρητος.

Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίθεση προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες, στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο Ντιεμερσί Μποκανί προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» και φυσικά δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός της Μονακό, ήταν από τα «πρώτα βιολιά» της Σταντάρ Λιέγης επί εποχής Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο των Βέλγων και μετά από ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την Βόλφσμπουργκ (ως δανεικός), ψάχνει νέα ομάδα, αφού οι Μονεγάσκοι δεν «καίγονται» να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ιδίως μετά τον υποβιβασμό τους στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος, 15 φορές διεθνής με πέντε γκολ, έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που πλησιάζουν τις 600.000 ευρώ, με την Μονακό να παρουσιάζεται διατεθειμένη να καλύψει ένα μέρος του (150.000 ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Οι εξελίξεις πάντως γύρω από την ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά. Σήμερα, δε, αναμένεται ένα ακόμη επεισόδιο σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη να επενδύσουν όπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ. Στις 19:30 είναι προγραμματισμένο συμβούλιο στον Ερασιτέχνη, με θέμα συζήτησης την τελευταία πρόταση των επίδοξων επενδυτών. Να βάλουν 6,75 εκατ. ευρώ, αρκεί ο ΑΣ και η ΠΑΕ να εγγυηθούν ότι τα χρέη της ομάδας δεν ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x