Τη φανέλα του Εργοτέλη θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Κλαούντιο Νταντόμο.
Ο Ουρουγουανός έλυσε την Τρίτη (26/7) κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και έτσι ενεργοποίησε την προφορική συμφωνία που είχε με την Κρητική ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Τελικά, το συμβόλαιο του Νταντόμο θα είναι μονοετές και όχι διετές, όπως είχε ακουστεί αρχικά, καθώς οι άνθρωποι του Εργοτέλη δεν ήθελαν να «ρισκάρουν» με έναν παίκτη, ο οποίος δεν είχε γεμάτη χρονιά πέρυσι.
Μάλιστα, η ενσωμάτωση του 29χρονου Ουρουγουανού με την υπόλοιπη ομάδα δεν θα αργήσει καθόλου, καθώς από την Τετάρτη (26/7) θα βρίσκεται στην Ολλανδία.
Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Κλαούντιο Νταντόμο αμέσως μετά την υπογραφή του με τον Εργοτέλη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή του Εργοτέλη, που μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα, κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Επίσης, θα ήθελα να υποσχεθώ τόσο σε εκείνους, όσο και στον κόσμο του Εργοτέλη περισσότερες "δηλώσεις" μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Claudio Martin Dadomo Minervini. Ο 29χρονος (10/02/1982) Ουρουγουανός αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο».
Το βιογραφικό του Ουρουγουανού:
2000-02 Montevideo Wanderers 54/11
2003-04 Nacional Montevideo 16/1
2004-07 Montevideo Wanderers 57/6
2007-08 Hammarby 8/1
2008-10 Atletico Cerro 54/7
2010-11 AEK 9/-
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






