Stoiximan Super League

Κλάουσεν: «Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Με το ίδιο… τροπάρι συνέχισε ο προπονητής της Οντένσε, επιμένοντας πως οι «πράσινοι» είναι το φαβορί των αναμετρήσεων με την ομάδα του. Ο Χένρικ Κλάουσεν στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, όμως έχουμε ευκαιρία να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εδώ και να την αξιοποιήσουμε στην Αθήνα». Ο Δανός προπονητής, θεωρεί πως το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί αμυντικά, επειδή είναι καλή ομάδα στην κόντρα επίθεση.

Με το ίδιο… τροπάρι συνέχισε ο προπονητής της Οντένσε, επιμένοντας πως οι «πράσινοι» είναι το φαβορί των αναμετρήσεων με την ομάδα του.

Ο Χένρικ Κλάουσεν στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, όμως έχουμε ευκαιρία να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εδώ και να την αξιοποιήσουμε στην Αθήνα».

Ο Δανός προπονητής, θεωρεί πως το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί αμυντικά, επειδή είναι καλή ομάδα στην κόντρα επίθεση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Δανός στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

« Σκεφτόμαστε ότι είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Αναλύουμε τι είδους αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε και ψάχνουμε τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ τα προηγούμενα χρόνια και παράλληλα, έχει χάσει μερικούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές της. Σε γενικές γραμμές, είναι μία δυνατή ομάδα με πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, ειδικά εάν παρει καλό αποτέλεσμα αφού στην Αθήνα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους 40 βαθμούς».

Στη συνέχεια, ανέλυσε τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο παναθηναϊκός και τι περιμένει από το παιχνίδι:

«Διακρίνω μεγάλη χαρά, γιατί στο παιχνίδι με τη Κοπεγχάγη καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε πίεση μεγαλύτερη από αυτή που θα δεχθούμε από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν όμως άλλα πράγματα που ο Παναθηναϊκός είναι καλός, κυρίως σε επιμέρους κομμάτια του αγώνα και στην κόντρα επίθεση. Αλλά στο Πάρκεν δεχτήκαμε συντριπτική πίεση και αντιδράσαμε σωστά. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί μαζεμένος και θα περιμένει στο μισό γήπεδο, για να εκμεταλλευτεί δικά μας λάθη. Έχουν στην επίθεση 5-6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν από μόνοι τους να προκαλέσουν προβλήματα. Θα παίξουν κλειστά, θα εκμεταλλευτούν την ικανότητα τους στο ένας με έναν και θα ρίξουν το ρυθμό. Εμείς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να απαντήσουμε σε αυτά».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x