Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Ίβιτς

«Χαμογέλασε» ο Μπολόνι στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί νορβηγικού εδάφους, αφού είδε τον Βλάνταν Ίβιτς να βγάζει όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι, κανονικά μπορεί να υπολογίζει τον Σέρβο ο τεχνικός του «δικεφάλου» αν και δεν είναι σίγουρο πως θα τον χρησιμοποιήσει, αφού για δύο θέσεις έχει κατά νου του τέσσερις παίκτες.

«Χαμογέλασε» ο Μπολόνι στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί νορβηγικού εδάφους, αφού είδε τον Βλάνταν Ίβιτς να βγάζει όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Έτσι, κανονικά μπορεί να υπολογίζει τον Σέρβο ο τεχνικός του «δικεφάλου» αν και δεν είναι σίγουρο πως θα τον χρησιμοποιήσει, αφού για δύο θέσεις έχει κατά νου του τέσσερις παίκτες.

Αρχικά, ο Μπόλονι δοκίμασε στη θέση του οργανωτή τον Φωτάκη, βάζοντας στην ενδεκάδα τον Ρομπέρ στα αριστερά, αφήνοντας στον πάγκο τον Λαζάρ, τον οποίο χρησιμοποίησε ως βασικό στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα την Δευτέρα.

Ο προβληματισμός, αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή του, αφού οι Λαζάρ, Φωτάκης και Ρομπέρ "παίζουν" για δύο θέσεις, ενώ τώρα που είναι καλά κι ο Ίβιτς, προστέθηκε στη λίστα του… ευχάριστου πονοκέφαλου.
Κατά τα άλλα, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί νορβηγικού εδάφους, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βαλερένγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x