Super League 2

Φουλ του… τρία

Σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Διαγόρα Ρόδου, στο δημοτικό στάδιο της Φυλής για την 3η αγωνιστική των play off της Football League. Ωστόσο, η διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο Λεβαδειακό διατηρήθηκε, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε με το ίδιο σκορ τη Δόξα Δράμας στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Διαγόρα Ρόδου, στο δημοτικό στάδιο της Φυλής για την 3η αγωνιστική των play off της Football League.

Ωστόσο, η διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο Λεβαδειακό διατηρήθηκε, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε με το ίδιο σκορ τη Δόξα Δράμας στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η βαθμολογία

ΟΦΗ 11
Λεβαδειακός 8
Δόξα Δράμας 5
Διαγόρας Ρόδου 0

ΟΦΗ-Διαγόρας Ρόδου 3-0

Κυρίαρχος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΟΦΗ, ο οποίος στα πρώτα 20 λεπτά είχε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες, με τον Διαγόρα από την άλλη να μην μπορεί να απειλήσει. Πρώτη καλή στιγμή -αλλά και τελευταία στο πρώτο ημίχρονο για τους Ροδίτες- ήρθε στο 23’, με τον Βεζυρίδη να διώχνει σε κόρνερ, σουτ του Μπαούρη. Οι Κρητικοί ανέβαιναν όλο και περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό «καρποφόρησε» στο 37ο λεπτό, όταν ο Ουκάρ με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με το Διαγόρα να μένει με παίκτη λιγότερο στο 52’, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μαριεττάκη. Τα χειρότερα για την ομάδα της Βοιωτίας ήρθαν ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Παπουλής έκανε το 2-0, ύστερα από φάση διαρκείας. Ο χρόνος κυλούσε και ο Διαγόρας δεν έκανε ούτε φάση, με τον ΟΦΗ, από την άλλη να έχει διπλό δοκάρι με τον Μπούρμπο στο 62’ και στο 76’, ο Ρούσεφ να κάνει το 3-0. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Κρητικούς να φτάνουν στους 11 βαθμούς.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊζιτς (70' Ζορμπάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (79' Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (76' Ρόβας), Κατσικογιάννης.

Διαγόρας (Τσιβρινής): Χειμωνέττος (83' λ.τρ. Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (70' Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης (79' Κενενούνης), Πουλόπουλος.

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 3-0

Πολύ σφιχτό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με τον Λεβαδειακό, όμως να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τη Δόξα. Παρόλα αυτά, η πιο καλή στιγμή στην αναμέτρηση ανήκε στους Δραμινούς, όταν το σουτ του Χλωρού, στο 39', από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε μόλις άουτ. Τελικά, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις καλές ευκαιρίες, όταν ο Πόποβιτς με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να περνά εκατοστά άουτ από την εστία του Τοπαλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά από τη Δόξα Δράμας. Με τη συμπλήρωση των πέντε λεπτών από την έναρξή του δευτέρου μέρους, ο Τριποτσέρης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Όμως, στο 56ο λεπτό, ό,τι δεν κατάφερε ο αμυντικός των Βοιωτών, το έκανε ο Ζουρούδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τριποτσέρης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, κάνοντας μονόπλευρο το ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος όταν ο Ζουρούδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, στο 80’.

Λεβαδειακός (Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (75' Ταραλίδης), Ναπολεόνι (65' Μπουντόπουλος), Μπεγκόνια (82' Τάσιτς), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Δόξα Δράμας (Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης (62' Καπέλ), Καρακώστας, Κουπρόγλου, Βέρτζος (54' Στεργιανός), Ρ. Τσιμπλίδης (81' Τρελλόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x