Stoiximan Super League

Ήρθε… τρελαμένος ο Ζεκά

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (26/7) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζεκά, ο οποίος δήλωσε «τρελαμένος» με την αντιμετώπιση που έχει από τον ελληνικό Τύπο. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (27/7) και εάν όλα πάνε καλά θα περιμένει την Πέμπτη (28/7) την επιστροφή του Δημήτρη Γόντικα από τη Δανία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (26/7) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζεκά, ο οποίος δήλωσε «τρελαμένος» με την αντιμετώπιση που έχει από τον ελληνικό Τύπο.

Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (27/7) και εάν όλα πάνε καλά θα περιμένει την Πέμπτη (28/7) την επιστροφή του Δημήτρη Γόντικα από τη Δανία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Δεν το πιστεύω. Έχω τρελαθεί. Ήδη έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Στη Σετούμπαλ δεν με ήξερε κανείς», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζεκά κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση του, απάντησε: «Μπορώ να αγωνιστώ ως δεκάρι αλλά και πλάγια, αλλά το θέμα είναι να αγωνίζομαι. Ανυπομονώ να τα ζήσω όλα αυτά στον Παναθηναϊκό», ενώ για το τι είναι αυτό που τον έπεισε να έρθει στο «τριφύλλι» τόνισε: «Η προσέγγιση του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να παίξει στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x