Stoiximan Super League

«Αναγκασμένοι για… ρεβάνς»!

Επηρεασμένοι από την τραγωδία που ζει η Νορβηγία, αλλά «αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά» είναι ο Στέφαν Στράντμπεργκ και οι συμπαίκτες του στην Βαλερένγκα που την Πέμπτη ψάχνουν ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ, για τον προ διετίας αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League. Βγήκε η αποστολή της Βαλερένγκα.

Επηρεασμένοι από την τραγωδία που ζει η Νορβηγία, αλλά «αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά» είναι ο Στέφαν Στράντμπεργκ και οι συμπαίκτες του στην Βαλερένγκα που την Πέμπτη ψάχνουν ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ, για τον προ διετίας αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League.

Απόσπασμα των όσων δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς. Ήρθε μια μεγάλη συμφορά αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι να κοιτάξουμε μπροστά», είπε αρχικά ο 20χρονος αμυντικός χαφ. Στην προ διετίας σύγκρουση ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα στην Ευρώπη, κερδισμένος στο τέλος ήταν ο «Δικέφαλος»: «Παρακολούθησα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ξεχώρισε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει ο Βιεϊρίνια αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

«Δεν θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση (στο Ούλεβαλ)», εκτίμησε μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα, εξηγώντας πως «πολύς κόσμος φοβάται να βγει από το σπίτι του. Δεν μας ενοχλεί αυτό και εμείς θα είμαστε επικεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

H αποστολή της Βαλερένγκα

Στις υπηρεσίες των Χέσταντ, Μποάκι και Σέλτον δεν υπολογίζει ο Μάρτιν Άντρεσεν εν όψει τις αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Αναλυτικά, οι επιλογές του τεχνικού της Βαλερένγκα:

Λαρς Χίρτσφελτ, Γκούντμουντ Τάκσνταλ, Αντρέας Νόρντβικ, Αντρέ Μούρι, Αλεξάντερ Σόλι, Φρέντι Ντος Σάντος, Φρέντρικ Στουρ, Λαρς Ίβερ Στραντ, Μόρτεν Μπέρε, Φεντόρ Ογκούντε, Γιουσούφ Κονέ, Χέβαρντ Νίλσεν, Μοχάμεντ Φελά, Ντάουντα Λέι, Στέφαν Στραντμπεργκ, Μπόγιαν Ζάγιτς, Άνταν Χάινταρ, Χάρμετ Σινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x