Ευρώπη

«Πρότυπά μου “Ντούντα” και Παπαλουκάς»

Τα καλύτερα λόγια για τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Θοδωρή Παπαλουκά, είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε πως τα επεισόδια που συνέβησαν πέρυσι στο τουρνουά «Ακρόπολις» ήταν από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής του.

Τα καλύτερα λόγια για τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Θοδωρή Παπαλουκά, είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε πως τα επεισόδια που συνέβησαν πέρυσι στο τουρνουά «Ακρόπολις» ήταν από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής του.

«Ήμουν περίπου 17 χρονών όταν η ΤΣΣΚΑ πήγε στο Final 4 του Τελ Αβίβ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Θοδωρή Παπαλουκά. Και οι δύο είναι πρότυπα μου. Πήγα στο Ισραήλ μάλιστα για να υποστηρίξω την ΤΣΣΚΑ», είπε αρχικά ο Τεόντοσιτς και πρόσθεσε: «Ο Θοδωρής είχε μεγάλη επιρροή πάνω μου. Γίναμε στενοί φίλοι. Όταν παίζαμε μαζί στον Ολυμπιακό, μου είπε πολλά θετικά για την ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα. Ο Ίβκοβιτς υποστήριξε την απόφαση μου να πάω στη Ρωσία. Είπε ότι η ΤΣΣΚΑ θα είναι ο καλύτερος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα μου και πάντα ακούω τις συμβουλές του».

Ο πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους παίκτες στο περσινό τουρνουά «Ακρόπολις»: «Αυτά είναι από τις λίγες στιγμές της ζωής μου για τις οποίες ντρέπομαι. Στην μάχη όμως ήμασταν όλοι καλοί! Κι εμείς, αλλά και οι Έλληνες», ενώ για τις σχέσεις τους με τον Νέναντ Κρστιτς είπε: «Γνωριζόμαστε με τον Νέναντ μόλις τέσσερα χρόνια, αλλά είμαστε πραγματικοί φίλοι. Δεν περνάει μέρα που να μην μιλάμε στο τηλέφωνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x