Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Μισή πρόκριση και δώρο ο leader Λέτο!

Είχα γράψει λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι ότι αν ο Παναθηναϊκός πάει με σχέδιο και τη βγάλει καθαρή με την Οντένσε, θα κερδίσει εκτός από την πρόκριση και την εμπιστοσύνη προς τον προπονητή του. Και επειδή το πρώτο συνέβη και το δεύτερο πιθανότατα θα συμβεί, αυτό είναι το μεγάλο επιμέρους όφελος: Η εμπιστοσύνη προς τον προπονητή και το σχέδιό του.

Είχα γράψει λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι ότι αν ο Παναθηναϊκός πάει με σχέδιο και τη βγάλει καθαρή με την Οντένσε, θα κερδίσει εκτός από την πρόκριση και την εμπιστοσύνη προς τον προπονητή του.

Και επειδή το πρώτο συνέβη και το δεύτερο πιθανότατα θα συμβεί, αυτό είναι το μεγάλο επιμέρους όφελος:

Η εμπιστοσύνη προς τον προπονητή και το σχέδιό του.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άλλαξε τον σχηματισμό, άλλαξε τον Παναθηναϊκό και τον παρουσίασε περίπου έτοιμο για να κάνει τη δουλειά. Έκανε δηλαδή ο,τι περίμεναν οι ποδοσφαιριστές του.

Αυτή ήταν μαγκιά του, και θα τη βρει μπροστά του, διότι έδωσε στους παίκτες του μήνυμα ότι πιάνει το νόημα και αλλάζει δρόμο. Θα ήταν όλα καλύτερα αν ο Παναθηναϊκος δεν είχε δεχθεί το γκολ. Ήταν φυσιολογική όμως η πτώση που οφείλεται στην εποχή. Κι άλλωστε η Οντένσε το ζήτησε αρκετά επίμονα το γκολ στο μεγαλύτερο διάστημα του β' ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκος επιστρέφει με μισή πρόκριση και σουβενίρ μια απόδειξη ότι ο Λέτο, που έχει αδικήσει τον εαυτό του, μπορεί επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξελιχθεί σε leader. Το έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Αργεντινός, αν θέλει να γίνει ο παίκτης που όλοι νομίζουμε ότι είναι ικανός να γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x