Αγγλία

«Αστεράτη» η Γιουνάιτεντ (vid)

Οι αστέρες του MLS είχαν το όνομα στις ΗΠΑ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κλάση και επικράτησε με σκορ 4-0 στο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της περιοδείας των «κόκκινων διαβόλων» στην Αμερική. Τα φλας στους Ανρί και Μπέκαμ, τα γκολ οι Άντερσον, Παρκ, Μπερμπάτοφ και Γουέλμπεκ.

Οι αστέρες του MLS είχαν το όνομα στις ΗΠΑ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κλάση και επικράτησε με σκορ 4-0 στο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της περιοδείας των «κόκκινων διαβόλων» στην Αμερική. Τα φλας στους Ανρί και Μπέκαμ, τα γκολ οι Άντερσον, Παρκ, Μπερμπάτοφ και Γουέλμπεκ.

Ά Ημίχρονο

Στο 18ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Μοντραγκόν για πρώτη φορά με τον Ρούνεϊ, όμως ο αντίπαλος πορτιέρο έδιωξε σωστά. Στο 20΄ όμως μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του με σκόρερ τον Άντερσον. Ρούνεϊ και Μπερμπάτοφ με τρεις κοντινές μεταξύ τους πάσες κοίμισαν την αμυντική γραμμή και όταν η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο μέσο όλα πλέον ήταν εύκολα.

Λίγο έλλειψε στην επόμενη φάση ο Μπέκαμ να φέρει το ματς στα ίσα όμως ο Λίντεγκααρντ έδιωξε υπέροχα την προσπάθειά του. Ο Δανός συνέχισε για ένα ακόμη φιλικό εντυπωσιακά και με μία ακόμη απόκρουση λίγο αργότερα σε προσπάθεια του Ντέιβις έδωσε τα διαπιστευτήριά του. Ακολούθησε μία απόκρουση απάντηση από τον Μοντραγκόν σε σουτ του Ρούνεϊ, όμως το ημίχρονο δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Παρκ ελίχθηκε πανέμορφα ανάμεσα από δύο αμυντικούς και πλάγια από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Μοντραγκόν για το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στο 52΄ ήταν η σειρά του Μπερμπάτοφ να λάμψει όταν από έξοχη μπαλιά του Ρούνεϊ βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα και πρωταγωνίστησε σε μία απίστευτη φάση. Έσκαψε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να επιστρέφει στον ίδιο. Ο Βούλγαρος επιθετικός στόπαρε με το στήθος και την έστειλε εκεί όπου έπρεπε να καταλήξει εξαρχής για το 3-0.

Στο 61΄ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προχώρησε σε πολλές αλλαγές και στην πρώτη του επαφή λίγο αργότερα ο Ντάνι Γουέλμπεκ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι ωραίες ενέργειες δεν έλειψαν ως το τέλος του ματς με τους Μπέκαμ και Εβρά να χάνουν εκατέρωθεν τη μεγαλύτερη ευκαιρία των δύο αντιπάλων.
Παραλειπόμενα

Το κοινό εκστασιασμένο χειροκροτούσε μιας και παράλληλα με τους δικούς του αστέρες είδε τους «κόκκινους διαβόλους» από κοντά που σε αντίθεση με λίγα χρόνια παλιότερα, τώρα αποτελούν απόλυτα αναγνωρίσιμες φιγούρες στην Αμερική. Ο Χαβιέ Ερνάντες ήταν ο μεγάλος απών του αγώνα μετά τη διάσειση που υπέστη και θα μείνει κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων. Οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Τιερί Ανρί ήταν οι αστέρες των αντιπάλων της Γιουνάιτεντ που είχαν τετ-α-τετ πιο ένθερμο από τους υπόλοιπους με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Σύνθεση Γιουνάιτεντ

Λίντεγκααρντ (46’ Άμος), Τζόουνς, Φέρντιναντ (61’ Σμόλινγκ), Βίντιτς (73΄ Ντιούφ), Εβρά, Παρκ (61’ Νάνι) Κάρικ (61΄Κλέβερλεϊ), Άντερσον (73’ Φάμπιο), Γιανγκ (61’ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ (61’ Μακέντα), Μπερμπάτοφ (61’ Όουεν)

Δείτε τα γκολ του αγώνα



Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x