F1

«Μέρος της ιστορίας μου» (video)

Άσχημες μνήμες ξυπνά η επίσκεψη του Φελίπε Μάσα στην πίστα Ουγγαρόρινγκ για τον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 (30-31/7). Ο Βραζιλιάνος πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως θα συναντήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αναρρώσει, καθώς αυτοί είναι μέλος της προσωπικής του ιστορίας.

Άσχημες μνήμες ξυπνά η επίσκεψη του Φελίπε Μάσα στην πίστα Ουγγαρόρινγκ για τον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 (30-31/7). Ο Βραζιλιάνος πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα, ο πιλότος της σκουντερία τόνισε πως θα συναντήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αναρρώσει, καθώς αυτοί είναι μέλος της προσωπικής του ιστορίας.

«Μετά από αυτό που συνέβη πριν δύο χρόνια, η Βουδαπέστη και οι άνθρωποι εκεί είναι ένα σημαντικό μέρος της προσωπικής μου ιστορίας. Για ακόμη μία φορά σκοπεύω να συναντήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτές τις δύσκολες ώρες και στην πίστα και στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Μάσα, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Πέρασα αρκετό καιρό στη Βουδαπέστη και ανάρρωσα πλήρως, κάτι που για μένα και για τους ανθρώπους που με βοήθησαν ήταν σαν νίκη», πρόσθεσε ενώ για το προσεχές γκραν πρι ανέφερε,

«Με την κατάσταση που ισχύει τώρα, είμαστε αισιόδοξοι πως θα έχουμε ένα ακόμη καλό σαββατοκύριακο. Θα έχουμε πάλι τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli, που ξέρουμε ότι ταιριάζει καλύτερα στο μονοθέσιο, επίσης και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι με το μέρος μας», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Δείτε το πολύ σοβαρό ατύχημα του Φελίπε Μάσα:




Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x