Europa League

Ντιφερντάνζ-Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (Τελικό)

Στο περιθώριο της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-0 στο Λουξεμβούργο την Ντιφερντάνζ, για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League και ουσιαστικά προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στο περιθώριο της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-0 στο Λουξεμβούργο την Ντιφερντάνζ, για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League

και ουσιαστικά προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.




90'+6' Λήξη του ματς.

90' Έξι θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' ΓΚΟΛ 3-0 Ο ΒΟΛΟΣ! Σέντρα του Μόνχε και προβολή του Σολάκη, η μπάλα στα δίχτυα!

87' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Τομάς.

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σολάκης στη θέση του Μαρτίν.

78' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Καρόν.

75’ Αλλαγή για την Ντιφερντάνζ. Ο Ριμπέιρο στη θέση του Κετενμάιερ.

73’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κάσιο στη θέση του Νταρμπιόν.

72’ Αλλαγή για την Ντιφερντάνζ. Ο Μέι στη θέση του Ζιμπενάλερ.

71’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Ακόστα με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του.

67’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ακόστα στη θέση του Μπρέσκα.

66’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Σκέμπρι έφυγε καλυπτόμενος από τα δεξιά, ύστερα από το κλέψιμο του Ρόκα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και αφού «άδειασε» ωραία τον αντίπαλό του, έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

62' Αλλαγή (τερματοφύλακα) για την Ντιφερντάνζ. Ο Ιμ στη θέση του Βέμπερ.

58’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μπρέσκα έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, ο Μαρτίν από κοντά επιχείρησε το πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στη φάση, ο Αργεντινός επιθετικός τραυμάτισε άθελά του τον Βέμπερ.

54’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιφερντάνζ. Ο Φραντσονί δέχθηκε τη σέντρα του Καρόν από τα αριστερά, έπιασε το σουτ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

52' Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι

51’ Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μαρτίν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Βέμπερ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

45’ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

42’ Κίτρινη κάρτα στον Νταρμπιόν

33’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Νταρμπιόν έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

26’ Κίτρινη κάρτα στον Μπούκβιτς

23’ Καλή στιγμή για την Ντιφερντάνζ. Ύστερα από την μπαλιά του Φραντσονί, ο Καρόν έπιασε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

16 Άλλη μία καλή φάση για την ομάδα του Βόλου.’ Ο Μπρέσκα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι παίκτες του Χάβι Γκράθια πιέζουν αρκετά.

15’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Σκέμπρι επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

14’ Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Σκέμπρι βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Ντιφερντάνζ, ύστερα από πάσα του Ρόκα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

11’ Ευκαιρία για την Ντιφερντάνζ. Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Φραντσονί να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

9' Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ντιφερντάνζ (Μόρις Σπιτόνι): Βέμπερ (62' Ιμ), Ροντρίγκες, Ζιμπενάλερ (72' Μέι), Μπούκβιτς, Γιένις, Λεόνι, Λέμπρεσν, Κετενμάιερ (75' Ριμπέιρο), Μπέτμερ, Καρόν, Φραντσονί.

Στον πάγκο: Ερ Ραφίκ, Αφούν, Πισκόρ, Κίντζιγκερ.

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Άλβαρες, Νταρμπιόν (73' Κάσιο), Μπρέσκα (67' Ακόστα), Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν (84' Σολάκης).

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας.

Διαιτητής: Ντέιβιντ ΜακΚίον (Ιρλανδία)

Γήπεδο: «Ζοσί Μπαρτέλ»



Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από την τιμωρία; Εάν δεν την υπολογίσουμε αυτή, τότε, αγωνιστικά ο Χάβι Γκράθια έχει να πονοκεφαλιάζει για την απουσία του τραυματία, Ούμπιντες, και του τιμωρημένου, Σανκαρέ. Τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Ακόστα και Ντολεζάι.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Ισπανός προπονητής είδε και άλλον έναν παίκτη του να αποχωρεί τραυματίας. Ο Μητρόπουλος χτύπησε σε μια άσκηση και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με έντονους πόνους. Αυτόματα, τέθηκε εκτός αγώνα με τον Ισπανό τεχνικό να προορίζει τον Νταρμπιόν ως αντικαταστάτη του.

Ο προπονητής της ομάδας του Βόλου, Χάβι Γκράθια, εξέφρασε την επιθυμία να συμβάλει ώστε η ομάδα του να φτάσει ακόμα ψηλότερα στην Ευρώπη. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να πάμε ψηλότερα στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι γιατί δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλο. Δεν θα σταθούμε στις απουσίες των Σανκαρέ και Ουμπίντες. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να δώσουμε χαρά στον κόσμος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x