Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

ΠΑΟΚ είσαι και φαίνεσαι!

Είχα τη βεβαιότητα από την ημέρα της κλήρωσης ότι ο ΠΑΟΚ, που έχει μεγαλώσει αγωνιστικά, ευρωπαϊκά, τα τελευταία χρόνια θα την έκανε και πάλι τη δουλειά σωστά. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα την έκανε να μοιάζει τόσο εύκολη και μάλιστα υπό τις αντίξοες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω σημαντικών απουσιών. Και δεν φανταζόμουν ότι μέσα από το πρώτο παιχνίδι θα ανακαλύπταμε μια σημαντική άφιξη στον πλανήτη του ελληνικού ποδοσφαίρου: Κοστίν Λαζάρ κυρίες και κύριοι.

Είχα τη βεβαιότητα από την ημέρα της κλήρωσης ότι ο ΠΑΟΚ, που έχει μεγαλώσει αγωνιστικά, ευρωπαϊκά, τα τελευταία χρόνια θα την έκανε και πάλι τη δουλειά σωστά.

Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα την έκανε να μοιάζει τόσο εύκολη και μάλιστα υπό τις αντίξοες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω σημαντικών απουσιών.

Και δεν φανταζόμουν ότι μέσα από το πρώτο παιχνίδι θα ανακαλύπταμε μια σημαντική άφιξη στον πλανήτη του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Κοστίν Λαζάρ, κυρίες και κύριοι.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ένας ποδοσφαιριστής κρυμμένος, από τα δικά μας μάτια, στο ρουμανικό πρωτάθλημα μας άφησε σε αυτό το ματς με την εντύπωση ότι θα μας αναγκάσει να τον μάθουμε καλά επειδή θα γίνει πρωταγωνστής στον τόπο μας.

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ προσέλαβε κανονικό προπονητή. Τώρα που καταλαβαίνουμε ότι, καλώς εχόντων, θα έχει παραπάνω από έντεκα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, φτάνουμε στην εκτίμηση ότι αυτός ο ΠΑΟΚ, που ξεκινά με το δεξί, μπορεί να είναι και φέτος ΠΑΟΚ, δηλαδή πρωταγωνιστής.

Με αυτή την οργάνωση στο παιχνίδι του, τον Αρίας και τον Λαζάρ σε αυτό το επίπεδο, τον Βιεϊρίνια κα τον Γκαρσία, αύριο και τον Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ, με ακόμη μια καλή λύση για την επίθεση θα είναι ΠΑΟΚ. Και όλα μπορούν να συμβούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x