Stoiximan Super League

Παπουτσάκης ο αντι-Μαρινάκης

Φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας είναι, πλέον, ο Απόστολος Παπουτσάκης, μετά και τη διαφαινόμενη άρνηση του Γιώργου Σπανού να διεκδικήσει τη θέση. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην κορυφαία θέση της διοργανώτριας αρχής της πρώτης εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα τη στήριξη των περισσότερων ομάδων του πρωταθλήματος.

Φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας είναι, πλέον, ο Απόστολος Παπουτσάκης, μετά και τη διαφαινόμενη άρνηση του Γιώργου Σπανού να διεκδικήσει τη θέση.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην κορυφαία θέση της διοργανώτριας αρχής της πρώτης εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα τη στήριξη των περισσότερων ομάδων του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, ο Ολυμπιακός οδεύει προς τριετή συμφωνία με τη Nova για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως και η SKODA Ξάνθη, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, μόλις διευθετηθούν κάποιες νομικές εκκρεμμότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x