Ελλάδα

Ο Κανσελιέρι σκιαγραφεί Χάινς και Χάουαρντ

Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς και Ματ Χάουαρντ, περιέγραψε με συνέντευξή του στη Sportday ο Μάσιμο Κανσελιέρι. Ο προπονητής της Μπιέλα, ο οποίος γνωρίζει τους δύο παίκτες (τον πρώτο από την κοινή τους θητεία στη Βερόλι και τον δεύτερο επειδή λίγο έλειψε να τον αποκτήσει στη Μπιέλα), δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόκτηση του Χρυσικόπουλου από την ομάδα του, αλλά και το τι περιμένει από τον Έλληνα παίκτη.

Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς και Ματ Χάουαρντ, περιέγραψε με συνέντευξή του στη Sportday ο Μάσιμο Κανσελιέρι.

Ο προπονητής της Μπιέλα, ο οποίος γνωρίζει τους δύο παίκτες (τον πρώτο από την κοινή τους θητεία στη Βερόλι και τον δεύτερο επειδή λίγο έλειψε να τον αποκτήσει στη Μπιέλα), δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόκτηση του Χρυσικόπουλου από την ομάδα του, αλλά και το τι περιμένει από τον Έλληνα παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο 39χρονος τεχνικός:

Για τον Χάινς:
«Είναι κοντός για τη θέση του πάουερ φόργουορντ (σ.σ.: 1.98), συμφωνώ. Ε, και; Έχει τεράστιο άνοιγμα χεριών και αυτό τον βοηθάει σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και σίγουρα στην άμυνα. Είναι παίκτης που κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και το ίσως πιο σημαντικό είναι ότι παίζει για την ομάδα. Μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να παίξει πικ εν ρολ, είναι γρήγορος και με μεγάλη ενέργεια», είπε ο Κανσελιέρι, ο οποίος πρόσθεσε και για το αδύναμο σημείο του Χάινς: «Στις βολές δεν είναι αποτελεσματικός και αυτό έχει εξήγηση. Είναι οι παλάμες του πολύ μεγάλες και δεν μπορεί να πιάσει καλά την μπάλα. Έχει, όμως, και ένα ακόμα πολύ καλό στοιχείο. Πολλές φορές κάνει γκολ-φάουλ».

Για τον Χάουαρντ:
«Ο Χάουαρντ με τον Χάινς είναι ίδιοι, όχι στον τρόπο παιχνιδιού όσο στο ότι αμφότεροι είναι νικητές και παίκτες που παίζουν πάνω απ' όλα για την ομάδα. Ο Χάουαρντ δεν είναι από εκείνους που θα σου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Είναι, όμως, πολύ αποτελεσματικός. Έχει εξαιρετικό σουτ, είναι καλός ριμπάουντερ, παίζει σκληρή άμυνα. Τον ψάξαμε πολύ και εκτός των άλλων μάθαμε ότι πρόκειται για εξαιρετικό παιδί».

Για τον Χρυσικόπουλο:
«Παρακολουθούσαμε το ματς στην τηλεόραση, μια και έπαιζε με την εθνική Ιταλίας και τρελαθήκαμε μόλις είδαμε τον Λίνο να τραυματίζεται. Σε τρεις μήνες, όμως, από τη μέρα που τραυματίστηκε θα είναι έτοιμος. Θα χάσει κάποια ματς, αλλά τι να κάνουμε, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ο Λίνος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του, σίγουρα στην Ευρώπη. Τον πιστεύουμε πολύ, έχει προσόντα και κυρίως ξέρει να πασάρει. Πρέπει να δουλέψει και έχει τα φόντα να πάει στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x