Super League 2

Αμπάρκιολης στην Καλλιθέα, Παμπορίδης στη Φυλή

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ της Football League ανακοίνωσε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας που θα γίνει το Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο της Καλλιθέας, για την πέμπτη αγωνιστική, θα σφυρίξει ο Απόστολος Αμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ το άλλο παιχνίδι της ημέρα μεταξύ Λεβαδειακού και Διαγόρα, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Φυλής, ο Βασίλης Παμπορίδης του ΕΠΣ Κιλκίς.

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ της Football League ανακοίνωσε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας που θα γίνει το Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο της Καλλιθέας, για την πέμπτη αγωνιστική, θα σφυρίξει ο Απόστολος Αμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ το άλλο παιχνίδι της ημέρα μεταξύ Λεβαδειακού και Διαγόρα, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Φυλής, ο Βασίλης Παμπορίδης του ΕΠΣ Κιλκίς.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής, άρχων του αγώνα στο Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου, ενώ στο Διαγόρας-ΟΦΗ, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

30/07/2011 (20:30) Λεβαδειακός-Διαγόρας
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας)-Ευθυμιάδης (Πιερίας)

30/07/2011 (20:30) ΟΦΗ-Δόξα Δράμας
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας)-Γεωργιάδης (Κοζάνης)

01/08/2011 (20:30) Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής)- Κωστάρας (Αιτ/νίας)

01/08/2011 (20:30) Διαγόρας-ΟΦΗ
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς)-Κουρομπίλια (Καρδίτσας)


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x