Πόλο

«Μας έκαναν περήφανους»

Τα συγχαρητήριά του προς τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας πόλο έστειλε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από την Άρτα. «Μας έκαναν περήφανους» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ στη μεγάλη αυτή επιτυχία αναφέρθηκαν, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Τα συγχαρητήριά του προς τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας πόλο έστειλε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από την Άρτα.

«Μας έκαναν περήφανους» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ στη μεγάλη αυτή επιτυχία αναφέρθηκαν, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος δήλωσε από την πλευρά του: «Η επιτυχία σας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης μας έκανε όλους περήφανους! Σε μια περίοδο που ο ελληνικός αθλητισμός δοκιμάζεται από φαινόμενα διαφθοράς, όπως οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, μας θυμίσατε τον αθλητισμό που θέλουμε και για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Τον αθλητισμό όπου το ταλέντο και η σκληρή και συστηματική δουλειά αναγνωρίζονται κι έχουν αποτελέσματα. Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία το επόμενο καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Μπιτσαξής είπε: «Πανηγυρίζουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού. Έχετε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες ολόκληρης της Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x