Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Μπρέντα 1-2 (Τελικό)

Διπρόσωπος εμφανίστηκε στο τέταρτό του φιλικό «τεστ» ο Ολυμπιακός στην ήττα με σκορ 2-1 από την Μπρέντα. Οι πρωταθλητές ήταν σούπερ -για την εποχή- στο πρώτο ημίχρονο, με ασφυκτικό πρέσινγκ και τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη (τη μία αυτές αξιοποίησε ο Μιραλάς), στοιχεία που στο δεύτερο μέρος -όταν πια άρχισαν να ξεμένουν από δυνάμεις- πέρασαν στους Ολλανδούς, με τον Σχαλκ να βρίσκει δύο φορές (73', 81') τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διπρόσωπος εμφανίστηκε στο τέταρτό του φιλικό «τεστ» ο Ολυμπιακός στην ήττα με σκορ 2-1 από την Μπρέντα.

Οι πρωταθλητές ήταν σούπερ -για την εποχή- στο πρώτο ημίχρονο, με ασφυκτικό πρέσινγκ και τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη (τη μία αυτές αξιοποίησε ο Μιραλάς), στοιχεία που στο δεύτερο μέρος -όταν πια άρχισαν να ξεμένουν από δυνάμεις- πέρασαν στους Ολλανδούς, με τον Σχαλκ να βρίσκει δύο φορές (73', 81') τον δρόμο προς τα δίχτυα.



90' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο του Ολυμπιακού.

89' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μανιάτη. Το πλασέ του μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Ολλανδών.

82' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ουρτάδο αντί του τραυματία Μαρκάνο.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΕΝΤΑ, 2-1! Οι Ολλανδοί και πάλι με τον Σχαλκ φτάνουν και σε δεύτερο γκολ μετά από αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού.

73' Τριπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Οι Κάταϊ, Πάντελιτς και Αβραάμ Παπαδόπουλος πήραν τις θέσεις των Μιραλάς, Παπάζογλου και Γκρμπιτς.

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΕΝΤΑ, 1-1! Στην κόντρα οι Ολλανδοί, Μαρκάνο και Παπάζογλου χάνουν τον Σχαλκ και αυτός με ένα ωραίο τελείωμα ισοφάρισε για την Μπρέντα.

70' Αλλαγή για την Μπρέντα. Ο Σχαλκ πέρασε στη θέση του Ζοζεφζούν.

66’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα δίνει την θέση του στον Σουμπίνιο και το περιβραχιόνιο τον Μοντέστο.

64' Ευκαιρία για την Μπρέντα. Κάθετη για τον Σχίλντερ, φτάνει απέναντι από το τέρμα και σουτάρει, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Δασκαλάκης.

63’ Ο Γκόρτερ πέφτει με δύναμη πάνω στον Γκρμπιτς και παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

61’ Αλλαγή για την Μπρέντα. Στη θέση του Μπονεβάτσια πέρασε ο Μπαϊράμ.

51' Στην επίθεση η Μπρέντα, ο Σχίλντερ σουτάρει μέσα από την περιοχή, δεν βρίσκει στόχο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Συνεχίζουν με τους ίδιους έντεκα οι Πειραιώτες. Μια αλλαγή για τους Ολλανδούς. Ο Λάουξ στη θέση του Μποτεγκίν.

45’ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

40' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Πανέξυπνη κάθετη του Φετφατζίδη, «γλυκό» κατέβασμα του Μιραλάς με το κεφάλι, υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, «άγαλμα» ο Ρόβελαρ και η μπάλα στα δίχτυα.

35' Κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ολυμπιακού. Την βλέπει σωστά ο Παπάζογλου για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

31’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ωραία ενέργεια του Φετφατζίδη, βγάζει φάτσα με το τέρμα τον Μιραλάς, απομακρύνει ενστικτωδώς ο Ρόβελαρ.

26’ Ευκαιρία για την Μπρέντα. Κούρσα του Γκόρτερ από αριστερά, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με στόχο τον αφύλακτο Γκούντελι, αυτός σουτάρει αλλά βρίσκει σε ετοιμότητα τον Δασκαλάκη.

19’ Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ατομική ενέργεια του Μιραλάς, ο Βέλγος βρίσκει χώρο και σουτάρει έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Ρούβελαρ. Στην εξέλιξη της φάσης, οι «ερυθρόλευκοι» ανακτούν την κατοχή, ο Φουστέρ συνεργάζεται με τον Ιμπαγάσα, στο τελείωμα ο «Κάνιο» διώχνει με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Μπρέντα.

15’ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Ιμπαγάσα μοίρασε στον Φουστέρ, εκείνος με τη σειρά του στον επερχόμενο Γκρμπιτς, σουτάρει με το εξωτερικό ο Μαυροβούνιος, φεύγει πάνω από την εστία η μπάλα.

1' Στη σέντρα ο Ολυμπιακός, έναρξη του φιλικού. Το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός παρατάσσεται με τον τερματοφύλακα τον Δασκαλάκη, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- ξεκινούν οι Βαλεριάνος, Μαρκάνο, Παπάζογλου και Μανιάτης, στα χαφ οι Μοντέστο-Ιμπαγάσα, πιο μπροστά ο Φουστέρ, στα άκρα οι Γκρμπιτς και Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μαρκάνο (82' Ουρτάδο), Παπάζογλου(73' Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (66' Σουμπίνιο), Φουστέρ, Γκρμπιτς (83' Κάταϊ), Φετφατζίδης, Μιραλάς (83' Πάντελιτς).

Στον πάγκο: Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ριέρα, Χολέμπας, Αβραάμ, Τοροσίδης, Χαβίτο, Τζεμπούρ.

Μπρέντα: Ρούβελαρ, Κόεντερς, Μπονεβάτσια (61' Μπαϊράμ), Λάουξ (46' Μποτεγκίν), Σχίλντερ, Λούρλινγκ, Ζοζεφζούν (70' Σχαλκ), Αμόα, Γκόρτερ, Γκούντελι, Μπούις.

Παράταση πήρε το ντεμπούτο των Λιούμπομιρ Φέισα και Φραν Γέστε. Αμφότεροι κρίθηκαν ανέτοιμοι κι έτσι δεν πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ούτε απέναντι στην Μπρέντα, ούτε αύριο το μεσημέρι (14:00) με την Χερενφέιν. Έτσι, λοιπόν, η πρώτη τους εμφάνιση μετατίθεται για το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ (4/8, Καραϊσκάκη) μπροστά στο κοινό των Πειραιωτών.

Τα προηγούμενα φιλικά:

ΟΣΦΠ-Πολόνια Βαρσοβίας 2-1
ΟΣΦΠ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-1
ΟΣΦΠ-Βέρντερ Βρέμης 1-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x