Γερμανία

Ο Γκέκας... παραμονεύει (video)

Ορεξάτος μπήκε στη σεζόν ο Φάνης Γκέκας, αφού με δύο δικά του τέρματα η Άιντραχτ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Χάλεσερ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Λαρισαίος φορ της ομάδας από τη Φρανκφούρτη άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 85’ και στο 90’ απέδειξε πως «οσμίζεται» το γκολ.

Ορεξάτος μπήκε στη σεζόν ο Φάνης Γκέκας, αφού με δύο δικά του τέρματα η Άιντραχτ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Χάλεσερ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Λαρισαίος φορ της ομάδας από τη Φρανκφούρτη άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 85’ και στο 90’ απέδειξε πως «οσμίζεται» το γκολ. Κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία μεταξύ τερματοφύλακα και αμυντικού των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Ο Γκέκας έκανε καλή δουλειά σήμερα και αποζημιώθηκε με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος», δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 31χρονου άσου ο προπονητής του, Άρμιν Φε.

Δείτε τα δύο γκολ του Γκέκα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x