Stoiximan Super League

Νοκ-άουτ ο Κουίνσι

Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Οντένσε, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αναγκαστεί να κάνει χωρίς τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γκανέζος μέσος υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, δείχνοντας πως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τον μεθαυριανό αγώνα απέναντι στους Δανούς. «Ετοιμοπόλεμος» ο Πετρόπουλος.

Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Οντένσε, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αναγκαστεί να κάνει χωρίς τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γκανέζος μέσος υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, δείχνοντας πως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τον μεθαυριανό αγώνα απέναντι στους Δανούς.

Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού από τους Αντώνη Πετρόπουλο και Γιώργο Ιωαννίδη, τους οποίους είδε να συμμετέχουν κανονικά στον σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και να θέτουν εαυτούς στη διάθεσή του. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Φερέιρα, όπως συνέβη και στον αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στη σκανδιναβική πόλη.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας “5-2”, ενώ ολοκληρώθηκε με το ρόστερ να χωρίζεται σε τρία γκρουπ που έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x