Ελλάδα

Εξελίξεις μέχρι Τετάρτη

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες για το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν τις επαφές με τους Σάτο και Τέπιτς και στη συνέχεια θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που λείπουν από την ομάδα.

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες για το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Τα δύο θέματα που «καίνε» είναι η παραμονή του Ρομέιν Σάτο και του Μιλένκο Τέπιτς. Στον πρώτο οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση με μειωμένο συμβόλαιο έως και 50%, κάτι που φυσικά καθιστά την περίπτωσή του ως την πιο δύσκολη. Ο Σάτο έχει αρχίσει να γίνεται υποχωρητικός προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να μείνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται να γίνει.

Στην υπόθεση του Τέπιτς οι "πράσινοι" έχουν προτείνει μια μείωση του συμβολαίου αντίστοιχη με αυτή που έχει γίνει σε όλους τους παίκτες.

Αφού ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις αυτές στη συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά, αλλά και θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με Καϊμακόγλου και Βουγιούκα.

Στα μεταγραφικά, το μείζον ζήτημα είναι η απόκτηση του Τζέιμς Ουάιτ. Ο Αμερικανός έχει στο «περίμενε» δύο προτάσεις που του έχουν καταθέσει, ώστε να δεχτεί την κρούση από τον Παναθηναϊκό, όπως είχε ενημερωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x