Stoiximan Super League

Άτυχος ο Ντάσιος

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα από τη φιλική αναμέτρηση τρης Κυριακής με τον Άρη στο Ζέεφελντ. Ο Γιώργος Ντάσιος, υπέστη κάταγμα εβδόμου πλευρού και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα από τη φιλική αναμέτρηση τρης Κυριακής με τον Άρη στο Ζέεφελντ.

Ο Γιώργος Ντάσιος, υπέστη κάταγμα εβδόμου πλευρού και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου», δέχθηκε σε μια φάση χτύπημα στα πλευρά, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να νιώθει έντονους πόνους και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Ντάσιο για περίπου τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα επόμενα φιλικά του ΠΑΣ.

Το πρωινό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε αποκατάσταση με χαλαρό τρέξιμο και γυμναστήριο. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν κυρίως με μπάλα.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x