Ελλάδα

Μία ανάσα από Λάζαρο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει προκρίνει την περίπτωση του ομογενούς σέντερ για την ενίσχυση στη ρακέτα. Συνεχίζεται η αναμονή για τον Ζήση, η απόκτηση του οποίου είναι αναγκαία αφού δεν… φεύγει ο Έρτσεγκ. Τι γίνεται με Ελληνικό και ΣΕΦ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει προκρίνει την περίπτωση του ομογενούς σέντερ για την ενίσχυση στη ρακέτα και παρά το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ο «Λάζος» οδεύει προς το μεγάλο λιμάνι. Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρχουν μέσα στην εβδομάδα, πιθανώς ακόμη κι εντός της ημέρας.

Επόμενος μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Νίκος Ζήσης. Η Σιένα κρατά αδιάλλακτη στάση και δεν προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή γκαρντ, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή, αφού από αυτή εξαρτάται ο συνολικός μεταγραφικός σχεδιασμός. Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που ο Έρτσεγκ δεν αποχωρεί, οι έξι θέσεις ξένων είναι καλυμμένες (από τον Σέρβο, τον συμπατριώτη του Κέσελ, τον Λιθουανό Γκετσεβίτσιους και τους Αμερικανούς Χάινς, Χάουαρντ και Λούκας).

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του γηπέδου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα του μήνα. Οι επαφές με τη διοίκηση του Ελληνικού δεν έχουν παρουσιάσει ουσιαστική πρόοδο και όσο δεν υπάρχει σαφής απάντηση από την πλευρά της, το ενδεχόμενο παραμονής στο ΣΕΦ κερδίζει πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x