Γενικά

Κατέρρευσε Ιάπωνας διεθνής στο γήπεδο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ναόκι Ματσούντα, ύστερα από την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ματσουμότο Γιαμάντα όπου ανήκει. Ο Ιάπωνας αριστερός μπακ, ο οποίος ήταν στην αποστολή της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002, υπέστη καρδιο-αναπνευστική ανακοπή, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του συλλόγου, αλλά ευτυχώς επανήλθε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ναόκι Ματσούντα, ύστερα από την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ματσουμότο Γιαμάντα όπου ανήκει.

Ο Ιάπωνας αριστερός μπακ, ο οποίος ήταν στην αποστολή της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002, υπέστη καρδιο-αναπνευστική ανακοπή, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του συλλόγου, αλλά ευτυχώς επανήλθε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Ματσούντα έχει συμπληρώσει 40 διεθνείς συμμετοχές, έχοντας σκοράρει μία φορά, ενώ πριν πάει στην Ματσουμότο Γιαμάντα, αγωνίστηκε για 15 συναπτά έτη στη Γιοκοχάμα Μαρίνος, φτάνοντας τις 385 συμμετοχές με τη φανέλα της και μαζί τα 16 γκολ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x