Ελλάδα

Τρόμαξαν με Βασιλειάδη

Ένα ακόμη… θύμα της ατυχίας λίγο έλειψε να έχει η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης ο Κώστας Βασιλειάδης τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία σύγκρουση με συμπαίκτη και αποχώρησε με έντονους πόνους. Ο σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά-ευτυχώς-η μαγνητική που έβγαλε ήταν «καθαρή».

Ένα ακόμη… θύμα της ατυχίας λίγο έλειψε να έχει η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης ο Κώστας Βασιλειάδης τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία σύγκρουση με τον Κώστα Κουφό και αποχώρησε με έντονους πόνους. Ο σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά-ευτυχώς-η μαγνητική που έβγαλε ήταν «καθαρή».

Ο διεθνής άσος, που φέτος διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις από ποτέ θέση στη δωδεκάδα της «επίσημης αγαπημένης» για το Ευρωμπάσκετ, θα ακολουθήσει θεραπεία για λίγες ημέρες και είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για το τουρνουά στην Κύπρο (5-7 Αυγούστου), που περιλαμβάνει τα φιλικά με Ιταλία, Ισραήλ και Ρωσία. Πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της Λιθουανίας (31/8/18/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x